ΓΑΣ Αλεξάνδρεια Τμήμα Πετοσφαίρισης: Αναστολή Προπονήσεων

⚠️ Αγαπητοί μας γονείς και αθλητές. Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε  και για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν,

έχετε αναδείξει το τμήμα βόλεϊ ένα από τα κορυφαία τμήματα αθλητισμού (αν όχι το κορυφαίο) στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

  Να σας ευχαριστήσουμε για την υπευθυνότητά σας, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας απέναντι στο κορωνοϊό (covid-19).

  Δύο μήνες τώρα,  τα παιδιά ήρθαν και με ασφάλεια, έπαιξαν, χάρηκαν, γέλασαν, γυμνάστηκαν και ΔΕΝ δημιουργήθηκε απολύτως κανένα πρόβλημα!!! Ο ενθουσιασμός των παιδιών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων δεν περιγράφεται!!! Οι έμπειροι και καταρτισμένοι προπονητές μας δουλεύουν σκληρά μαζί με τους αθλητές αλλά ταυτόχρονα απλώνουν και μία ασπίδα προστασίας πάνω απ αυτούς!

  Δυστυχώς τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα εφαρμοστούν από την Τρίτη 3-11-2020 και για ένα μήνα μας αναγκάζουν να προχωρήσουμε σε αναστολή των προπονήσεων.

  Ως Διοίκηση του Συλλόγου έχουμε αποδείξει ότι “τα δύσκολα” δεν μας πτοούν. Έτσι και τώρα θα “σταθούμε” υπεύθυνα και δυναμικά. Τόσο απέναντι στο κράτος (εφαρμόζοντας για ακόμη μια φορά τους κανόνες) όσο και στους προπονητές και αθλητές μας. Θέλουμε να γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή που ο αθλητισμός “χτυπιέται” βάναυσα, υπάρχει μία Διοίκηση στιβαρή που θα συνεχίσει, κυνηγώντας την κατάκτηση των στόχων της! Με την άρση των μέτρων ωθήστε και πάλι τα παιδιά σας στο αθλητισμό. Και για την ψυχική και για την σωματική τους υγεία!

  Για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα…

Γ.Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ… πάντα ένα βήμα μπροστά!

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: 2166 νέα κρούσματα στη χώρα – 169  διασωληνωμένοι– 44246 συνολικά– 655 θάνατοι
Επόμενο άρθροΔΙΟΣ και ΑΕΚ μαζί για 8η συνεχόμενη σεζόν!