Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών Ακαδημία Basketball

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΔΡΙΚΟ, ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΟΙ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑ BASKETBALLΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Γεμάτο αγωνιστικές δραστηριότητες θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο για τα τμημάτων basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Το ανδρικό τμήμα θα ξεκινήσει την σειρά των αναμετρήσεων αφού θα αγωνιστεί το Σάββατο 11/12/2021 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με αντίπαλό την ομάδα  του «Άθλου» Αλεξάνδρειας.

 Την Κυριακή 12/12/2021 και ώρα 12:00  το τμήμα «Μίνι» του συλλόγου  θα αγωνιστεί με την ομάδα του «Έυαθλου» Πολυκάστρου  στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών.

Στην συνέχεια της ίδιας ημέρας (Κυριακή 12/12/) και ώρα 14:00 το Εφηβικό τμήμα θα κλείσει την σειρά των παιχνιδιών του συλλόγου αφού θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της «Κουπα» Κιλκίς στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς.

Προηγούμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των οδών Μ. Μπότσαρη, Τηλεμάχου και Έκτορος, στην πόλη της Βέροιας.
Επόμενο άρθροΑστρονομία: Η NASA εκτόξευσε το νέο τηλεσκόπιο ακτίνων-Χ IXPE που θα ρίξει περισσότερο φως στο κρυφό βίαιο σύμπαν