Γ. Α. Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Προπονητής και την νέα αγωνιστική περίοδο ο κ. Σταυρόπουλος Ιωάννης

Σταυρόπουλος Ιωάννης

Ανακοίνωση του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια τμήμα πετοσφαίρισης για την νέα αγωνιστική περίοδο:

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στην ομάδα μας, η Διοίκηση του ΓΑΣ κι ο κ. Σταυρόπουλος Ι. αποφάσισαν την συνέχιση της συνεργασίας τους. Με τον τρόπο αυτό η Διοίκηση αναγνώρισε την εξαιρετική δουλειά του κ. Σταυρόπουλου τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, κοουτσάροντας τις παγκορασίδες, όσο και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας ανεβάζοντας πολύ ψηλά το επίπεδο των προπονήσεων στις μικρές μας αθλήτριες. Το ήθος και ο επαγγελματισμός του ήταν τα χαρακτηριστικά που κέρδισαν την εμπιστοσύνη της Διοίκησης ώστε την νέα αγωνιστική σεζόν να αναλάβει και τα ηνία της Γυναικείας μας ομάδας!

Σταυρόπουλος Η 15ετής του εμπειρία στους πάγκους διαφόρων ομάδων ευελπιστούμε να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.

Ο κ. Σταυρόπουλος από το 2000 είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2004 όντας ο δημιουργός της τοπικής ομάδας βόλεϊ Κουφαλίων. Συγκρότησε και προπονούσε όλα τα αγωνιστικά και μη τμήματα επί μια δεκαετία (μίνι, παγκορασίδες, κορασίδες, γυναίκες). Τα δέκα αυτά χρόνια σημείωσε πολλές επιτυχίες στην Ε.ΠΕ.Σ. Θεσσαλονίκης με τις ομάδες που προπονούσε έχοντας αντιμετωπίσει όλες τις κορυφαίες ομάδες.

Από το 2014 έως και το 2018 καθόταν στο πάγκο του Α. Ο. Καβακλιωτών και στην ομάδα του Βαθύλακου(όπου ήταν κι ο δημιουργός της). Κι αυτά τα χρόνια οι ομάδες του πρωταγωνίστησαν παίζοντας ακόμα και τελικό πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ !

Την περασμένη σεζόν εργάστηκε στον Γ. Α. Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ αναλαμβάνοντας το αγωνιστικό τμήμα των παγκορασίδων και όλα τα τμήματα υποδομής. Υπό τις οδηγίες του κ. Σταυρόπουλου οι παγκορασίδες πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν, παρέμειναν αήττητες για ένα τετράμηνο και διεκδίκησαν το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Κορυφαίες στιγμές όμως στην 15ετή του προπονητική του καριέρα ήταν, όταν αθλήτριές του αγωνίστηκαν στις εθνικές ομάδες ή πήραν μεταγραφή σε ομάδες τις Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα μου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή τους είναι:
Θεοτοκίδου Παναγιώτα (πασαδόρος Εθνικής Ελλάδος παγκορασιδων 2011)
Τερζόγλου Κυριακή (κεντρικός Εθνικής Ελλάδος κορασίδων και βραβείο καλύτερης μπλοκερ πανελληνίου πρωταθλήματος 2019)
Δορούκα Σοφία (Α1 Εθνική κατηγορία – Μακεδόνες Αξιού)
Βελικα Θεοδώρα (Α2 Εθνική κατηγορία ΧΑΝΘ-Νεα Βύσσα)

Ως αθλητής της πετοσφαίρισης αγωνίστηκε επι σειρά ετών σε διάφορες ομάδες στην θέση του πασαδόρου.

 Γιάννη Σταυροπουλε συνέχισε το “έργο” που ξεκίνησες…

Προηγούμενο άρθροΓάμος 2019: Οι 5 νέες τάσεις που σπάνε τις παραδόσεις
Επόμενο άρθροΗ Νάουσα αγκαλιάζει τον Λάζαρο