Φωτογραφικό διαδικτυακό ταξίδι – γνωριμία με την Ιαπωνία απο την Ένωση Παλαιών Προσκόπων

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2021 στο Τόκυο, διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση της χώρας της Ιαπωνίας με πλειάδα φωτογραφιών.

Η Ιαπωνία μέσα από την συνύπαρξη της παράδοσης και της τεχνολογικής εξέλιξης, προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και ερεθίσματα.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 14 Ιουλίου 2021, στις 19:00 από τον Βεροιώτη Νίκο Στάντζο, που έζησε στο Τόκυο , εργαζόμενος στην ιστορική ιαπωνική εταιρεία Mitsui & Co., Ltd.

Θα μας μυήσει στην τόσο μακρινή και διαφορετική αυτή χώρα και θα μας ξεδιαλύνει λίγο από το μυστήριό της. Θα μοιραστεί μαζί μας αναμνήσεις και ιστορίες από γκέισες και σαμουράι, κάστρα και παλάτια, ρομπότ και ‘τρένα σφαίρες’, βουνά και ηφαίστεια, ιστορία και τέχνη αλλά κυρίως ανθρώπους, με τις δικές τους ιστορίες, νοοτροπίες και παραδόσεις.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

Για την παρακολούθησή της θα πρέπει μέχρι τις 13 Ιουλίου να συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής στην διεύθυνση:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSerwk5TigY1uE…/viewform

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Τμήματος Κτηνιατρικής για το Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης κάθε είδους νεκρών ζώων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος. (9/7/2021).
Επόμενο άρθροΑπάντηση στον κ. Μπαρτζώκα για το αρδευτικό ΒΕΡΓΙΝΑ -ΜΕΛΙΚΗ -ΑΙΓΙΝΙΟ