Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χιονισμένη ” Aγία Σωτήρα “

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ντυμένο στα λευκά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, το ” Ιερό Προσκύνημα Αγία Σωτήρα ” και το Ιερό Παρεκκλήσιο των Νεοφανών Αγίων ( Παϊσίου του Αγιορείτου, Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, Ιακώβου του εν Ευβοία, Σάββα του εν Καλύμνω, Λουκά του Ιατρού, Νικηφόρου του Λεπρού, Ανθίμου του εν Χίω, Αμφιλοχίου του εν Πάτμω καιΕυμενίου του Νέου ), στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής, από την επέλαση της κακοκαιρίας ” Μπάρπμαρα “.

 

Η συνεχής και πυκνή χιονόπτωση και αυτήν την ημέρα, είχε ” αντίπαλο ” το σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής, που με την καθοδήγηση του κ. Γιώργου Πατούλη και την εμπειρία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος κ. Βασιλείου Κόκκαλη, συνεπικουρούμενοι από το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία, κράτησε ανοικτή την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών.

Αρκετές οι παρεμβάσεις από το Πυροσβεστικό Σώμα όπου υπήρχε πρόβλημα στην περιοχή, όπως ο αποχιονισμός δρόμου στα Παλαιοκούνδουρα – Μάνδρας, με λεπιδοφόρο όχημα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, που έφερε ανακούφιση στην εγκλωβισμένη οικογένεια.

Aγία Σωτήρα P2076304 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aγία Σωτήρα P2076331
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aγία Σωτήρα P2076302
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aγία Σωτήρα P2076312
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aγία Σωτήρα P2076296
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aγία Σωτήρα P2076325 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Κατρίνης: “Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπουν την άμυνα της χώρας σε πεδίο φθηνής αντιπαράθεσης
Επόμενο άρθροΔράση Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και την Συρία