Φωτεινός πίνακας που θα κοσμεί το γήπεδό μας «Πέιος Κωνσταντίνος» σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Εξορισμού, η λέξη «Ομάδα» σημαίνει το σύνολο των ανθρώπων εκείνων που επιδιώκουν κοινούς στόχους, αλληλεπιδρούν, αλληλεξαρτώνται και αλληλοϋποστηρίζονται στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους αυτούς, αποδέχονται τους κοινούς κανόνες και συμμετέχουν σε ένα σύστημα αλληλοσυνδεόμενων ρόλων… Δύσκολος ορισμός που για πολλούς από εμάς ίσως είναι και άγνωστος.

Για τον Μέγα Αλέξανδρο η φετινή χρονιά αποτελεί την αρχή της εφαρμογής αυτού του ορισμού από τη θεωρία στη πράξη. Έργο δύσκολο γιατί θα πρέπει να συγκεντρώσεις άξιους και αξιόλογους ανθρώπους, καταξιωμένους στο αντικείμενό τους που σίγουρα δεν θα «προδώσουν» τις προσδοκίες σου.

IMG_20160715_205237Θα πρέπει επίσης να συνθέσεις τις αρετές του καθενός για να αναδείξεις την πραγματική τους αξία. Όλους μαζί να τους «διδάξεις» πως το «Ομαδικό» καλό θα είναι και δικό τους, προσωπικό καλό! Τον δύσκολο αυτόν ρόλο για φέτος φαίνεται να τον έχει αναλάβει ο Πρόεδρος, ο Προπονητής και οι λοιποί παράγοντες του Συλλόγου μας! Απόδειξη η καθημερινή σχεδόν ενδυνάμωση της ομάδας μας με κορυφαίο έμψυχο υλικό αλλά και η υποστήριξή της με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας από πλευράς φίλων και χορηγών. Τελευταία επιτυχία της Ομάδας μας λοιπόν είναι η παραλαβή του φωτεινού πίνακα που θα κοσμεί το γήπεδό μας «Πέιος Κωνσταντίνος» σε όλους τους εντός έδρας αγώνες από την εταιρία http://www.metalonica.gr/, ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ-ΧΑΤΖΗΒΑΛΣΑΜΑΣ χορηγό και ένθερμο υποστηρικτή της προσπάθειάς μας.

Ο φωτεινός πίνακας κατασκευασμένος σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, θα βρίσκεται στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Αγία Μαρίνα για τις μέρες του πανηγυριού ώστε να μπορέσει όλος ο κόσμος να τον χαρεί και να τον θαυμάσει, όπως κάναμε και εμείς.όπως κάναμε και εμείς.

Προηγούμενο άρθροΧρηματοδότηση Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς
Επόμενο άρθροΠρόσκληση Αναπληρωτών ειδικής αγωγής για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών