Φίλιππος Βέροιας: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Γυμναστικής

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ηλικίας 12-14 χρονών πού στις 6-8 Μαρτίου βρέθηκαν στην Σόφια της Βουλγαρίας όπου διεξαγόταν το World cup, το Academic cup και το Chalenge cup.

 Την ομάδα συνόδεψε η διεθνής κριτής κ.Μωυσιάδου Αικατερίνη και η βοηθός προπονήτριας κ Γερακοπούλου Αικατερίνη ενώ υπεύθυνος για όλες τις Ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο πρόεδρος της ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ κ Βαγιόπουλος Γεώργιος ,καθώς η ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ είναι το Member A της IFAAG υπεύθυνο για την καλλιέργεια του αθλήματος στην Ελλάδα.

Μία αξέχαστη εμπειρία για την ομάδα μας, με την παρθενική της εμφάνιση σε διοργάνωση  παγκόσμιου βεληνεκούς, με συμμετοχή  έμπειρων ομάδων  από όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος αγωνίστηκε με νέα σύνθεση, αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα. Η Ελλάδα έχει μόνο 4 χρόνια που καλλιεργεί το όμορφο αυτό άθλημα όπου ο σύγχρονος χορός και η αρμονία της κίνησης δένονται με ασκήσεις σώματος και στοιχεία ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής. Την πρώτη ημέρα με εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκαν στον τελικό ενώ  τη δεύτερη μέρα δίπλα σε μεγαθήρια του αθλήματος (Ρωσία ,Φιλανδία, Βουλγαρία ,Εσθονία κλπ)  είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Την ομάδα αποτελούν οι Κατσικάρη Σοφία,  Κριαρά Ελπίδα, Μοτσιοπούλου Χάιδω, Νικόλτση Ελλη, Παπαζλή Σταυρούλα και Φασίδου Ξένια.