Φιλικό: Μελίκη – Αλεξάνδρεια 0-0. Έχασε τα άχαστα ο Φίλιππος, προβλημάτισε η ΑΕ. – βίντεο – φωτο

Ικανοποιητικό θέαμα πρόσφερε το αποψινό φιλικό προετοιμασίας στο γήπεδο του Νεοκάστρου, όπου ο Φίλιππος Μελίκης υποδέχτηκε την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος & Στέλιος Νίκας

Το μόνο που έλειψε ήταν η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ. Φανερά ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ο Φίλιππος, δημιούργησε και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Αντώνη Παρσόπουλου. Το μόνο που έλειψε από τους γηπεδούχους ήταν το γκολ, αφού πότε η αστοχία των παικτών του και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Καρυώτης (απέκρουσε πέναλτι στο 32′), επέφεραν αυτό το στείρο 0-0.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αλεξάνδρειας αν και μόχθησε μέσα στο γήπεδο, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη γενική μετριότητα. Γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου έχει αρκετή δουλειά μπροστά της ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Πέρα από όλα αυτά όμως, δεν πρέπει να λησμονηθεί ότι τους δύο σημερινούς αντιπάλους χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία.

Το πρόσωπο που έκλεψε εν τέλει την παράσταση πέραν των ποδοσφαιριστών, ήταν ο υπηρεσιακός ρέφερι του αγώνα -εκτελώντας συνάμα και χρέη γιατρού-   Βασίλης Ντάμτσιος, ο οποίος και παρέδωσε στην κυριολεξία ρεσιτάλ διαιτησίας!

Φίλιππος Μελίκης(Παρσόπουλος Α.): Αλεξίου, Παράσχος, Μελιόπουλος, Μοσχόπουλος, Μπεκτάς, Μπατσίλας, Λαναράς, Μανωλόπουλος, Κίτσα, Παρσόπουλος Α., Θυμιόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Λιακόπουλος, Γίδαρης, Παρσόπουλος Ευ., Βενιόπουλος.

ΑΕ Αλεξάνδρειας(Παπακωνσταντίνου): Καρυώτης, Δεληβός Κ., Μπάλμι, Τουτουντζίδης, Πατρίκας, Παπαδόπουλος Α., Παπακωνσταντίνου, Πλέσκας, Γερόπουλος, Κίτσας Β., Παπαδόπουλος Φ.

Αγωνίστηκαν και οι Μάρκου, Ευαγγέλου, Ταμπουράς, Παπαεμμανουήλ, Στογιαννόπουλος.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες: