Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Συμμετοχή στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»  

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Στις 14 Απριλίου η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συμμετείχε στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ” Μέγας Αλέξανδρος” με την ομάδα “100 Running Team” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΠΟΕ, για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την κορύφωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, αποφάσισε να διαθέσει μέρος του αντιτίμου συμμετοχής κάθε δρομέα, για την διανομή αντιτύπων του επίτομου έργου του Κωνσταντίνου Φωτιάδη ” Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου” στα αγγλικά, στα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού Μαραθωνίου αφιέρωσε τον αγώνα, στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η συμμετοχή της Ε.Λ.Β. στον Μαραθώνιο είναι μια από τις πολλές εκδηλώσεις που είτε διοργανώνει η ίδια ή συμμετέχει για να τιμήσει την Γενοκτονία.

“ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ”

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

              Ο  Πρόεδρος                                                                     Η  Ταμίας

       Τουμπουλίδης  Νικόλαος                                                   Ανεσίδου Σταθούλα

Καλάθι αγάπης ενόψει των εορτών του Πάσχα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης   και ενόψει των εορτών του Πάσχα, η  ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ σε συνεργασία με τα ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ  διοργανώνουν  το «ΚΑΛΑΘΙ   ΑΓΑΠΗΣ».

Στην προσπάθεια να στηρίξουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, συγκεντρώνουμε προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό και θα ανακουφίσουν άπορους συμπολίτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Ας στηρίξουμε λοιπόν αυτήν την προσπάθεια και ας δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη που οι καιροί απαιτούν. Γιατί μόνο όλοι μαζί… μπορούμε.

Συγκέντρωση τροφίμων μέχρι το Μ. Σάββατο 27 Απριλίου :

  • ΕΥΞΕΙΝΟΣ  ΛΕΣΧΗ  ΒΕΡΟΙΑΣ Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα
  • ΜΑΖΙ  ΜΑΡΚΕΤ,  Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 62
  • ΜΑΖΙ  ΜΑΡΚΕΤ,  ΠΙΕΡΙΩΝ 63

Ο  Πρόεδρος                                                                Η  Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης  Νικόλαος                                              Τογκουσίδου  Ευαγγελία