ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ: Βραδιά χορού 2018

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας οι δύο παραστάσεις της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, με τίτλο «Βραδιά Χορού».

Αρχικά τον λόγο έλαβε, για να χαιρετήσει την εκδήλωση, ο πρόεδρος Φανιάδης Φώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις ευρύτερες δράσεις του συλλόγου αλλά και στην σημασία των τμημάτων χορού όσον αφορά την εξωστρέφεια και την γενικότερη ανάπτυξη του πολιτιστικού βεληνεκούς του σωματείου.

Έπειτα, την σκυτάλη έλαβαν οι περίπου 140 μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων, οι οποίοι παρουσίασαν ένα ποικίλο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε χορογραφίες κλασικού και σύγχρονου μπαλέτου, character, hip hop και salsa. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των αντίστοιχων αναμνηστικών στους διδάσκοντες Μπράτση Χριστίνα, Αναστασιάδου Γαλήνη, Χατζηνώτα Γιώργο και στην μαθήτρια Μαλάκη Σοφία, η οποία ολοκλήρωσε φέτος την φοίτηση της στη σχολή μπαλέτου του συλλόγου.

Προηγούμενο άρθροΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Ζητώ από τον αρμόδιο Υπουργό και την Διοίκηση του ΕΛΓΑ, να πράξουν το αυτονόητο. Να αποζημιώσουν τους παραγωγούς που επλήγησαν”
Επόμενο άρθροΑπό την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις