Ευχές στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Ημαθίας έδωσε ο Λάζαρος Τδαβδαρίδης

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Αδαμίδη είχε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης προκειμένου να του εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για την προαγωγή του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο Ημαθιώτης Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για τα προβλήματα της Διεύθυνσης και να του εκφράσει τη βεβαιότητά του πως θα έχουν άριστη συνεργασία για την επίλυσή τους επ’ ωφελεία των πολιτών της Ημαθίας.

Εν συνεχεία ο κ. Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε το Τμήμα Ασφάλειας, το Τμήμα Τροχαίας αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους διοικητές όσο και στο στελεχιακό δυναμικό τους για το σθένος, την μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος αλλά και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν στον καθημερινό αγώνα για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας.

Προηγούμενο άρθροΠαρατηρητήριο Fake news Νέας Δημοκρατίας: Fake news Τσίπρα στη Βουλή για το lockdown και τη διαχείριση της πανδημίας
Επόμενο άρθροΗ Αριστοτελία Πελώνη για την τοποθέτηση Τσίπρα στη Βουλή