Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις: «Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα μόνο βήμα στον δρόμο για την ατομική σας προκοπή»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που σήμερα δίνουν εξετάσεις, επισημαίνοντας τους, ότι «πρόκειται για ένα μόνο βήμα στον μεγάλο δρόμο για την ατομική τους προκοπή».

«Τα παιδιά μας ανοίγουν, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο από τα πολλά και συναρπαστικά που θα ακολουθήσουν στο βιβλίο της ζωής τους. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Να μην ξεχνούν, όμως, ότι πρόκειται για ένα μόνο βήμα στον μεγάλο δρόμο προς την ατομική τους προκοπή. Και να κρατούν πάντα μαζί τους τη δροσιά, την πίστη και την αισιοδοξία της γενιάς τους. Καλή πρόοδο σε όλες και όλους», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΈκθεση φωτογραφίας, χαλκογραφίας, πυρογραφίας και ξύλινων φυσικών γλυπτών του Γεωργίου Ντελιόπουλου στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας από την Κυριακή 5 Ιουνίου
Επόμενο άρθροΚ. Χατζηδάκης: Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους – Μηνιαία επιδότηση ίση με τον κατώτατο μισθό