Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας προς την Ιατρό κ. Κυριακή Αμοιρίδου

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην κυρία Κυριακή Αμοιρίδου, ιατρό μικροβιολόγο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας,  για την ευγενική χειρονομία της να ενισχύσει τον αθλητικό εξοπλισμό του σχολείου μας, στα πλαίσια του εορτασμού της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, προσφέροντας πολύτιμο αθλητικό υλικό, απαραίτητο για  τις αθλητικές δράσεις των μαθητών, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι προσφορές που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της δωρεάς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας και χαράς στους μαθητές μας.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας με την ευγενική σας χορηγία. Η αρωγή σας είναι απόδειξη αγάπης και ουσιαστικού ενδιαφέροντος για τους μαθητές και για τον τόπο μας. Είμαστε ευγνώμονες και σας ευχόμαστε καλή υγεία και καλή δύναμη στο έργο σας!

                                                                                        Με εκτίμηση,

                                                                                      Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                                                   ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΝΤΖΕΒΙΔΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας “ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ”: Ημερίδα «Αθλητισμός για Όλους, Αθλητισμός χωρίς εμπόδια»
Επόμενο άρθροΙ.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου: Ιερό Σαρανταλλείτουργο Χριστουγέννων