Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου ήταν γεμάτο δράσεις για την ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου ο Φίλιππος Βέροιας διοργάνωσε Τουρνουά Μπάσκετ στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα στο οποίο συμμετείχαν ο Αίας Ευόσμου, η Γέφυρα και τα Τρίκαλα, στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” του Μακροχωρίου.

Στις 2 Οκτωβρίου οι διοργανωτές Π.Ε.Σ. ΕΡΓΟΧΩΡΙΟΥ και ΛΕ.ΜΟ.ΠΑ της 1ης  Enduroβόλτας στη Βέροια ενίσχυσαν με τη σειρά τους το έργο μας κινητοποιώντας περίπου 500 άτομα από όλη την Ελλάδα για την συμμετοχή τους.

Όλα τα έσοδα από τους αγώνες Μπάσκετ και της 1ης Enduroβόλτας διατέθηκαν στην Πρωτοβουλία για το Παιδί. Επίσης, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε το έργο μας πέρα από τα όρια της Ημαθίας και να μας γνωρίσουν άνθρωποι από όλη τη χώρα. Η στήριξη όλων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αυτές είναι πολύ σημαντική για τον Σύλλογό μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των εθελοντών μας, του προσωπικού και των παιδιών που φροντίζουμε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές για την ευαισθητοποίηση που έδειξαν για την υποστήριξη του έργου μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

Προηγούμενο άρθροΠετρέλαιο: Οι μειώσεις στην παραγωγή πετρελαίου που συμφωνήθηκαν αποδεσμεύουν προμήθειες για περιπτώσεις κρίσεων, δηλώνει ο επικεφαλής του ΟΠΕΚ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Στ. Καλαφάτη με τον νέο Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα κ. Carles Maria Casajuana Palet