Ευχαριστήριο προς το Σύλλογο “Φιλοπρόοδος Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας” για τη συνεχή στήριξή του στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά τον σύλλογο ”ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” για τη συνεχή στήριξη και προσφορά στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ο σύλλογος ”ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε αμέσως ώστε να καλύψει ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου εξέφρασαν την ανάγκη της Δομής σε αντισηπτικές καραμέλες και οινόπνευμα στην πρόεδρο της ”ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ” κα.Βέτσιου Κατερίνα. Η πρόεδρος, την επόμενη κιόλας ημέρα επισκέφτηκε την Δομή προσφέροντας τη δωρεά που συλλέχθηκε από τα μέλη του συλλόγου!

οινόπνευμα

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ:
”ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου
Επόμενο άρθροΟρίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης