Ευχαριστήριο προς τα μέλη του λαογραφικού – πολιτιστικού συλλόγου ”Ο Αμάραντος” για την ευγενική χορηγία τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο

  Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά το λαογραφικό – πολιτιστικό σύλλογο ”Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” για την ευγενική χορηγία τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

  Το Δ.Σ. του συλλόγου φιλοξένησε σε θερμό κλίμα στα γραφεία του, τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου και παρέδωσαν δωρεά σε αντιπυρετικά – αναλγητικά φάρμακα και αναλώσιμα υλικά.

  Ο λαογραφικός – πολιτιστικός σύλλογος ”Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” ιδρύθηκε το 1982 από τους κατοίκους της Αλεξάνδρειας και των γύρω περιοχών, οι οποίοι κατάγονται από τα χωριά της περιοχής των Σερβίων Κοζάνης. Δραστηριοποιείται, εδώ και 40 χρόνια, διοργανώνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας, συμμετέχει και συνδράμει στην βοήθεια προς τους πολίτες που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

  %CE%91%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82 2

  Ευχαριστούμε το λαογραφικό – πολιτιστικό σύλλογο ”Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” με την ευχή όλα τα μέλη του να έχουν υγεία και ευημερία. Η προσφορά τους συμβάλει στην επίτευξη του στόχου της δομής και αξίζει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

  Ο
  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ

  Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκε το Πρόγραμμα Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027
  Επόμενο άρθροΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Δομικές ανισότητες εμποδίζουν τις αποδεδειγμένες λύσεις για την πρόληψη και τη θεραπεία του HIV