Ευχαριστήριο μήνυμα του “Έρασμου”

Το ΔΣ του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ευχαριστεί προσωπικά το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) κ. Ηλία Πλιόγκα, όπως επίσης  την Κοινωνική Υπηρεσία, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο, το Παιδιατρικό, το Παθολογικό και το Ακτινολογικό Τμήμα για την άμεση εξυπηρέτηση περιστατικού της δομής μας, με την διενέργεια των απαιτούμενων εξετάσεων ωφελούμενης μητέρας με τα τρία ανήλικα παιδιά της, προκειμένου να ενταχθούν με ασφάλεια στον Ξενώνα Βραχείας Διαμονής, σύμφωνα με το πρωτόκολλο εισαγωγής.

Η σχέση του «Έρασμου» με το Νοσοκομείο της Βέροιας, στηρίζεται σε μια διαχρονική βάση αγαστής συνεργασίας της Επιστημονικής μας ομάδας με τα στελέχη, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  ακόμη και σε δύσκολες περιόδους αιχμής, όπως οι μέρες γιορτών που διανύουμε,  με την άμεση προτεραιότητα παροχής υπηρεσιών προς κάλυψη των αναγκών της δομής μας, συμβάλλοντας σημαντικά στο δύσκολο έργο μας.

Προηγούμενο άρθροΤο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Χριστιανικής Δημοκρατίας
Επόμενο άρθρο“Πως να γίνεται αναντικατάστατοι” του Pascal Bornet: Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία – νέο βιβλίο για την Τεχνητή Νοημοσύνη