Ευχαριστήριο για την συνεισφορά των Φαρμακοποιών της Αλεξάνδρειας και των περιχώρων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού κος Στέφανος Δριστάς, ευχαριστούν τους φαρμακοποιούς της Αλεξάνδρειας και των περιχώρων, για την συμμετοχή τους στο σημαντικό έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι φαρμακοποιοί, σαν επαγγελματίες υγείας, επιτελούν σημαντικό έργο για την ενημέρωση και την υποστήριξη ανθρώπων που είτε ασθενούν, είτε θέλουν να “προλάβουν” την ασθένεια. Παρέχουν ανεκτίμητη βοήθεια στους πολίτες και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Από την ημέρα της επαναλειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου, στηρίζουν το έργο του, δωρίζοντας φάρμακα και ενημερώνοντας τους πολίτες που επισκέπτονται τα φαρμακεία τους για τις παροχές της Δομής.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε στη συνεχή συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας, με κοινό στόχο και σκοπό την ανακούφιση οικονομικά ασθενέστερων δημοτών.

Προηγούμενο άρθροΣε Δημόσια Διαβούλευση η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Δράση «Εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς τομέα» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Επόμενο άρθροΣυνεργασία ΥΠΑΑΤ με ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για την καταγραφή στην εφαρμογή «ΑΡΤΕΜΙΣ» όλων των επιχειρήσεων του κλάδου παραγωγής –εμπορίας αυγών