«Έξυπνο» κινητό τηλέφωνο που διπλώνει σαν πορτοφόλι!

Η ελάχιστα γνωστή εταιρεία Royole Corporation με έδρα την Καλιφόρνια παρουσίασε σε εκδήλωση στο Πεκίνο το πρώτο στον κόσμο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο που διπλώνει σαν πορτοφόλι.

Η -ειδικευόμενη στις εύκαμπτες οθόνες OLED- αμερικανική εταιρεία δημιούργησε ένα smartphone με οθόνη 7,8 ιντσών (19,8 εκατοστών), όταν είναι ξεδίπλωτο, αλλά όταν διπλώνει, εμφανίζει τρεις οθόνες: μία μπροστά, μία πίσω και μία στη ράχη.

Το τηλέφωνο με την ονομασία FlexPai άρχισε να πωλείται στην Κίνα την 1η Νοεμβρίου σε τιμές 1.290 έως 1.863 δολαρίων (ανάλογα με τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο του), σύμφωνα με το BBC.  Η ηλικίας έξι ετών Royole έκανε γνωστό ότι στο τέλος Δεκεμβρίου θα αρχίσει τις πωλήσεις και σε άλλες χώρες.

Η παρουσίαση της νέας συσκευής αιφνιδίασε τη διεθνή αγορά, καθώς οι αναλυτές θεωρούσαν σίγουρο ότι οι κορεατικές Samsung και LG ή η κινεζική Huawei θα ήσαν οι πρώτες που θα λανσάριζαν ένα τέτοιο τηλέφωνο που διπλώνει.

FlexPai From Royole

To FlexPai χρησιμοποιεί ως λειτουργικό σύστημα μια έκδοση του Android, ενώ ζυγίζει 320 γραμμάρια, είναι συνεπώς τουλάχιστον κατά 50% βαρύτερο από το Galaxy Note 9 ή το iPhone XS Max.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι δύσκολα το FlexPai θα γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακό στη σύλληψη και στην εμφάνιση. «Είναι εντυπωσιακό ότι κάποιος που δεν έχεις ξανακούσει, κάνει πρώτος κάτι τέτοιο», δήλωσε η Καρολίνα Μιλανέζι της εταιρείας συμβούλων Creative Strategies και δεν απέκλεισε η Royole να γίνει σύντομα στόχος εξαγοράς από κάποια μεγαλύτερη εταιρεία.

‘Αλλοι αναλυτές, όπως ο δρ Γκιγιόμ Σανσέν της εταιρείας συμβούλων Irimitech, δήλωσε ότι είναι απίθανο το FlexPai να παραχθεί ποτέ σε μεγάλες ποσότητες.

Σχετικό βίντεο υπάρχει στο youTube: https://www.youtube.com/watch?v=ZjdGhHLQIH4

Επισυνάπτεται φωτογραφία του FlexPai- Προέλευση Royole

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΛιγότερο από το ένα τέταρτο των καπνιστών συνεχίζουν να μην καπνίζουν για περισσότερο από ένα χρόνο με τα τρέχοντα προϊόντα διακοπής του καπνίσματος
Επόμενο άρθροΤο 39% των γονέων δεν γνωρίζει τι προσωπικά δεδομένα μοιράζονται τα παιδιά τους online, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab