ΕΣΠΕΕΣ στη Διεθνή Εκθέση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.)  συμμετείχε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

 

              Τα θέματα που χρήζουν άμεσης διευθέτησης είναι πολλά, όπως πλήθος οικονομικών υποθέσεων, εργασιακών προβλημάτων και διοίκησης, θέματα υγειονομικής περίθαλψης καθώς επίσης εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

              Ζητάμε δομικές διευθετήσεις και όχι λόγια! Οι αυξήσεις που ανακοινώνονται και ακούει ο κόσμος είναι ψίχουλα όταν αφαιρέσουμε τους φόρους! Νταούλια δίχως πανηγύρι!

              Παρατηρούνται επίσης επιλεκτικές αποδοχές σε ανώτερους βαθμούς επιτείνοντας τις ανισότητες και καταστρατηγώντας την αρχή της αναλογικότητας!

ΕΣΠΕΕΣ ΔΕΘ 4 ΕΣΠΕΕΣ ΔΕΘ 5 ΕΣΠΕΕΣ ΔΕΘ 7 ΕΣΠΕΕΣ ΔΕΘ 1

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

Αθανάσιος Μακράκης, NCOA,BSc ,MSc

Νικόλαος Γεράκης

            Ταγματάρχης Πυροβολικού

   Ανθυπασπιστής Μηχανικού

Προηγούμενο άρθροΑγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας -1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΕΛΕΤΑΕΝ: Εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς φίλους της αιολικής ενέργειας