Εργασίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε δυο επαρχιακές οδούς της Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σε δυο επαρχιακές οδούς της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην επαρχιακή οδό από τη συμβολή της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας με το δρόμο Γερακαρού – Ζαγκλιβέρι – όρια νομού Θεσσαλονίκης προς Δουμπιά θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022. Οι εργασίες θα διαρκούν καθημερινά από τις 7.00’ το πρωί έως τις 20.00’.

Στην επαρχιακή οδό Λαγκαδικίων – Σχολαρίου θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες και κατασκευή πέλματος στην ιρλανδική διάβαση, από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 έως και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022. Οι εργασίες θα διαρκούν καθημερινά από τις 7.00’ το πρωί έως τις 20.00’.

Προηγούμενο άρθροΑΕ Αλεξάνδρειας: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους τέσσερις ποδοσφαιριστές 
Επόμενο άρθροΣ. Καλαφάτης: «Ανεβάζουμε ταχύτητα, γυρίζουμε σελίδα, επενδύουμε στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία, στις επενδύσεις»