Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στα εξής σημεία:

  1. Από τη Χ.Θ.14+000 έως τη Χ.Θ. 7+000, στο αριστερό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
  2. Στο αριστερό έρεισμα του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη) επί της Ε.Ο. Αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – Θεσσαλονίκης, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, σε μήκος 500μ. από την αρχή του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Μουδανιά),
  3. Από την Χ.Θ. 61+000 έως τη Χ.Θ. 58+000, στο δεξιό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά κατά περίπτωση βλάβης, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΕργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΑΛΜΗ ΑΒΕΕ: Αγγελία για Αποθηκάριο