Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 15η Επαρχιακή Οδό και στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης επί της 15ης Επαρχιακής Οδού (Λαγκαδά-Κολχικού- Βόλβης- Ρεντίνας) και στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου – ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον οικισμό Βαρβάρας Ν. Χαλκιδικής)  θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας, από την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 έως την Παρασκευή 3  Αυγούστου 2018.

Αναλυτικά οι προγραμματισμένες εργασίες είναι οι εξής:

Α) Έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης (αποκλεισμός λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο ρεμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα στα αμφίδρομα τμήματα της επαρχιακής οδού) που θα πραγματοποιηθούν επί της 15ης Επαρχιακής Οδού και συγκεκριμένα:

Πριν την είσοδο του οικισμού «Ευαγγελισμός» και για μήκος 600μ. σε όλο το πλάτος της οδού με κατεύθυνση ανατολικά.

Μετά την είσοδο του οικισμού «Ευαγγελισμός» και για μήκος 500μ. σε όλο το πλάτος της οδού με κατεύθυνση ανατολικά.

Οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις παρουσίασε έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις που χαρακτηρίζονται επικίνδυνες.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν κατά το παρακάτω χρονικό διάστημα:

  • Για το πρώτο τμήμα, από την Τρίτη 31 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018.
  • Για το δεύτερο τμήμα από την Πέμπτη 2 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07:00 π.μ.

Β) Εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού τάφρου (στένωση του οδοστρώματος και κυκλοφορία από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας στα αμφίδρομα τμήματα του οδικού δικτύου) που θα πραγματοποιηθούν στα ερείσματα εκατέρωθεν της 24ης Επαρχιακής Οδού, στο τμήμα μετά τον οικισμό Ν. Μαδύτου, με κατεύθυνση νοτιανατολικά προς τα όρια του Νομού και τον οικισμό της Βαρβάρας.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε μήκος περίπου 3 χλμ. και στο έρεισμα της οδού.

Οι εργασίες αφορούν στην κοπή χόρτων τα οποία έχουν αναπτυχθεί τόσο που εμποδίζουν την ορατότητα και μειώνουν επικίνδυνα το λειτουργικό πλάτος της οδού.

Οι παραπάνω εργασίες θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07:00 π.μ.

‘Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε  να  γίνουν  οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΑνέκδοτο: Ο 85ρης στο τρίτο κοβόταν…
Επόμενο άρθροΠαραλίμνιος καθαρισμός της Κερκίνης από νέους εθελοντές με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας