Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ιστών και φωτιστικών για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στην αερογέφυρα κοντά στη Συμμαχική οδό, στην έξοδο του οικισμού Διαβατών.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, κατά τις ώρες 09.00-15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε ένα ρεύμα με εκ περιτροπής κίνηση.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΔιαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης σε Νηπιαγωγεία του Νομού Ημαθίας για την “Παγκόσμια ημέρα Ρομά” διοργάνωσε το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ