Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Ν.Μουδανιών από την ΠΚΜ

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (28/4/2023)

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης στα εξής σημεία:
1. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 41+000 (Ανισόπεδος Κόμβος Ν. Καλλικράτειας) έως τη Χ.Θ. 61+700 (Ανισόπεδος Κόμβος Σιθωνίας – Κασσάνδρας).
2. Στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας-Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας)
Οι εργασίες θα εκτελεσθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από την Τρίτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΟμιλία με θέμα «Χεράκια καθαρά –Μικρόβια μακριά» διοργάνωσε στο Νηπιαγωγείο Παλαιόχωρας το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 26 Απριλίου
Επόμενο άρθροΟ Μηνάς Βιντιάδης υπογράφει στον Ιανό της Θεσσαλονίκης – «ΤΟ ΡΙΦΙ» – Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα