Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την ΠΚΜ

Εργασίες  κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 5  Ιουλίου 2022.

 

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ, 9+000 (μετά τον κόμβο Κ12) δεξιά της οδού, και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, κατά τις ώρες 07.00- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΑεροψεκασμός κατά των κουνουπιών αύριο στο Αρδευτικό Κλειδίου
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνου Μπούμπα στις πληγείσες περιοχές των δήμων νέας Ζίχνης και Αμφίπολης Σερρών από την θεομηνία