Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης -Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν από την Τετάρτη 03/11/2021 έως και την Τρίτη 16/11/2021 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας  και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΚΙΝ.ΑΛ. – Μ. Χριστοδουλάκης: “Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με τακτικές Πόντιου Πιλάτου”
Επόμενο άρθροIANOS: Παρουσίαση του βιβλίου της Τάνιας Κολυμπάρη, «Εκπαιδευτική Πολιτική και Αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών 1974-2014»