Εργασίες κλαδέματος θάμνων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

     Εργασίες κλαδέματος θάμνων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα στα εξής σημεία του οδικού δικτύου:

Ι. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας)

Οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν:

– Επί της κεντρικής νησίδας, με διέλευση μηχανήματος (κινητό συνεργείο), αριστερά της οδού, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως και την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022.

–  Επί της κεντρικής νησίδας, με αποκλεισμό των δύο αριστερών λωρίδων και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, από την  Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 έως  την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

ΙΙ. Επαρχιακή Οδός Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας).

Οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν επί των ερεισμάτων, δεξιά της οδού, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως την  Πέμπτη 19 Μαΐου 2022,

ΙΙΙ. Οδικό Τμήμα από αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την  Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών (Α/Κ Προφήτη Ηλία).

Οι εργασίες διαμόρφωσης θάμνων θα εκτελεστούν δεξιά της οδού, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις την Παρασκευή 20 Μαϊου 2022.

  1. Ε.Ο.16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας, από όρια Ν.Χαλκιδικής (Χ.Θ.32+000) έως Αγ.Πρόδρομο- Αρναία-Παλαιοχώρι (Χ.Θ.77+900).

Οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν με διέλευση μηχανήματος (κινητό συνεργείο), δεξιά της οδού, ανά κατεύθυνση και τμηματικά από τη Δευτέρα 16 Μαϊου 2022 έως το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες, με ώρα έναρξης εργασιών στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών από τα κινητά συνεργεία είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΕργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΕπιτροπή «Ελλάδα 2021»: Δωρεά 20 οχημάτων, αξίας 840.000 ευρώ στο Γενικό Επιτελείο Στρατού