Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Καβάλας υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν τμηματικό καθαρισμό του ερείσματος από εδαφικά υλικά που μεταφέρθηκαν από την ροή των όμβριων υδάτων επί του οδοστρώματος και από την μικροβλάστηση, στο τμήμα από τη διασταύρωση Καβαλαρίου έως τη διασταύρωση της Νέας Απολλωνίας και στις δύο κατευθύνσεις στα πλέον επικίνδυνα σημεία. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή Δεκεμβρίου του 2022με ώρα έναρξης τις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλατας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντάς σε ημερίδα στην Κατερίνη για τα 31 χρόνια του Leader
Επόμενο άρθροΑπαραίτητη η εξεύρεση λύσης στα προβλήματα νομιμοποίησης των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων των ναυτικών ομίλων