Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Εδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον ισόπεδο κόμβο του Αγίου Αθανασίου στον κλάδο προς Χαλκηδόνα και στη δεξιά λωρίδα και σε μήκος περίπου 800 μέτρων, καθώς επίσης και στον κλάδο προς Θεσσαλονίκη, στην ίδια χιλιομετρική θέση και σε μήκος περίπου 900 μέτρων και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Τροχαία Χαλκηδόνας και με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΑπόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2022
Επόμενο άρθροΕρευνητικό σεμινάριο TransMonEA με θέμα “National and International Actors in the Economy of the Interwar Southeastern Europe”, 26/11/2021