Έρασμος: Νέος Κύκλος των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», μετά την απόλυτη επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων, συνεχίζει δυναμικά τη δράση του, με τρίτο κύκλο συναντήσεων του Βιωματικού Εργαστηρίου των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης στη Βέροια.

Το συγκεκριμένο Βιωματικό Εργαστήρι υλοποιείται με σκοπό οι συμμετέχοντες  να διερευνήσουν την αξία και τα όρια του εαυτού τους, να αναγνωρίσουν προσωπικές ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα καθώς και να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις. Μέσα από ερεθίσματα που δίνονται στις συναντήσεις έχουν την ευκαιρία να  εκφραστούν ελεύθερα, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν τις εμπειρίες τους, να αποκτήσουν επιπρόσθετες γνώσεις και να αναπτύξουν προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια
Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00  Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email
: erasmos.veria@gmail.com

Επίσης μπορούν να υποβάλλουν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας :  erasmosverias.com, πατώντας το «κουμπί» ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ και επιλέγοντας τη δράση, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, καθώς και την πόλη ενδιαφέροντος, που θα διενεργηθεί η δράση (μετά τη συμπλήρωση των απαιτούμενων γκρουπ, αντιστοίχως για Αλεξάνδρεια και Νάουσα).

Μπορούν να συμμετάσχουν και ωφελούμενοι προηγούμενων δράσεων μας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2021 -2027).
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

Προηγούμενο άρθρο«Χνάρι του λόγου» – Παρουσίαση του βιβλίου της Ημαθιώτισσας συγγραφέα Κωνσταντίνα Αλαμπουρινού
Επόμενο άρθροΤουρκία: Η Άγκυρα θα προμηθεύσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Αίγυπτο, δηλώνει ο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν