Έρασμος: Η βία είναι ντροπή. Το να μιλήσεις γι’ αυτήν δεν είναι!

Έλα στον Ξενώνα του «Έρασμου»

Η ενδοοικογενειακή ή οποιαδήποτε άλλης μορφής βία είναι μια ανοιχτή και χρόνια  «πληγή» των ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας, που είτε οι ίδιοι,  είτε οι εγγύς και μακράν συγγενείς, γείτονες και συνάνθρωποί τους δε τολμούν ή δε θέλουν ν’ αγγίξουν και να θεραπεύσουν! Πόσο μάλλον να μιλήσουν, να καταγγείλλουν  και να απευθυνθούν τόσο τα ίδια τα θύματα, όσο και ο περίγυρος, στις αρμόδιες δομές της τοπικής μας κοινωνίας.

Βγες από την αδράνεια, το φόβο και την αναβλητικότητα σήμερα και μίλα!

Κάνε το πρώτο βήμα για τη ζωή σου και απευθύνσου στο Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»
Ο Ξενώνας Βραχείας Διαμονής της δομής, τηρώντας απολύτως το πρωτόκολλο κανόνων εχεμύθειας και  απορρήτου,  αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο θυμάτων βίας (και μητέρας – παιδιού) ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, κοινωνικής, οικονομικής επιφάνειας, πεποιθήσεων κ.ο.κ.,  και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στέγη, διατροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχοκοινωνική στήριξη και νομική συμβουλευτική, παρέχοντας τη δυνατότητα σταδιακής ενδυνάμωσης και ομαλής κοινωνικής, ακόμη και εργασιακής επανένταξης, στο μέτρο του εφικτού.

Μη χάνεις την ελπίδα σου. Μη χάνεις χρόνο!

Τηλεφώνησε τώρα στην 24ωρη γραμμή υποστήριξης του «Έρασμου» 2331074073
Στείλε μήνυμα στο email: erasmos.veria@gmail.com
Έλα στα γραφεία μας, Μ. Αλεξάνδρου 17 Βέροια
Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 – 14.00

 

Η εν λόγω δράση εντάσσεται  στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027″
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: Δεν πρόλαβαν να χαρούν την ανακαινισμένη εκκλησία τους οι κάτοικοι στην Αστρίτσα Καρδίτσας
Επόμενο άρθροAgriBusiness Forum στις 28 & 29 Σεπ 2023