Επίσκεψη βουλευτών Μπαρτζώκα και Τσαβδαρίδη στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ημαθίας

Το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022  επισκέφθηκαν  το Σύλλογο Πολυτέκνων Ημαθίας  διαδοχικά οι βουλευτές Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης  και είχαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

 Με ιδιαίτερη χαρά  δεχθήκαμε το πραγματικό ενδιαφέρον και την  άμεση ανταπόκριση τους  στο κάλεσμα που έγινε μέσω της ανοικτής επιστολής προς όλους τους αρμόδιους φορείς.

 Συζητήθηκαν  αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι πολύτεκνες οικογένειες, ιδιαίτερα  τα τελευταία χρόνια  και άκουσαν  αναλυτικά όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

Κατανοώντας τα προβλήματα μας και διαπιστώνοντας την  τεράστια συμβολή των πολύτεκνων οικογενειών  στην κοινωνία μας, υπό την σκιά του δημογραφικού προβλήματος δεσμεύθηκαν για την αδιαπραγμάτευτη  στήριξη τους και ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν  σχετικές ερωτήσεις σε όλα τα συναρμόδια Υπουργεία για την αντιμετώπιση των αιτημάτων μας, όπως αυτά  αναφέρθηκαν  και παραδόθηκαν εγγράφως στους κ. βουλευτές.

Ήρθε η ώρα να δούμε ένα εθνικό σχέδιο στήριξης για την πολύτεκνη οικογένεια και γενναίες αποφάσεις  από τους αρμόδιους   γιατί  η πατρίδα μας   πρέπει  να ζήσει  αλλά και να κατοικείται από Έλληνες.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                                                     Ο  Γ. Γραμματέας

Βελέντζας Ιωάννης                                          Τουμπουλίδης   Νικόλαος

Προηγούμενο άρθροΗ COSMOTE συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»
Επόμενο άρθροΤο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής για την Τουρκία