Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους της 84ης Δ.Ε.Θ.

Το περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην 84η ΔΕΘ επισκέφθηκε, ο Υπουργός, Μάκης Βορίδης, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019. ΑΑΤ στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

Ο ΥπΑΑΤ Μάκης Βορίδης και η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή στο πλαίσιο ενημέρωσης από τα στελέχη του Υπουργείου παρακολούθησαν βίντεο που αφορούσε τις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Ινδίας, στον αγροτοδιατροφικό τομέα καθώς και σε τομείς συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών, αφού η Ινδία είναι η τιμώμενη χώρα στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία, ο κ. Βορίδης συνεχάρη όλα τα στελέχη του Υπουργείου για την άψογη διοργάνωση.

Ο Υπουργός περιηγήθηκε στην έκθεση της 84ης ΔΕΘ και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα περίπτερα που συνδέονται με τον πρωτογενή και τον αγροδιατροφικό τομέα. Όπως ακόμα και σε περίπτερα που έχουν ξεχωρίσει για την ευρηματικότητα, τις καινοτόμες ιδέες και την δυνατή παρουσία τους.

Ο κ. Βορίδης επισκέφτηκε τον εκθεσιακό χώρο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και είχε μια σύντομη ενημέρωση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Αλέξανδρο Δανιηλίδη με αφορμή το πρόγραμμα της συμβολαιακής καλλιέργειας για την προμήθεια κριθαριού από Έλληνες αγρότες.

Μεταξύ άλλων, περιηγήθηκε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών και στο stand «Νέες καινοτομίες- Νέες Καλλιέργειες» Αγρότες και Κτηνοτρόφοι Ν. Σερρών, στο περίπτερο της Japan Tabacco, στο περίπτερο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και σε αυτά του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, της ΕΥΔΑΠ και της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην 84η ΔΕΘ.
Ο ΥπΑΑΤ, Μάκης Βορίδης ενημερώνεται στο περίπτερο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Ο ΥπΑΑΤ, Μάκης Βορίδης στο περίπτερο του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης

 

Ο ΥπΑΑΤ, Μάκης Βορίδης στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας
Ο Υπουργός και η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και Φωτεινή Αραμπατζή, στο περίπτερο των αγροτών και κτηνοτρόφων των Σερρών.
Ο Υπουργός και η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και Φωτεινή Αραμπατζή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας στην 84η ΔΕΘ, Ινδίας.
Προηγούμενο άρθροΚασσάνδρα: Αναζητείται κρατουμένος του Καταστήματος Κράτησης
Επόμενο άρθροΓενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας: Μηνιαία δραστηριότητα για τον μήνα Αυγούστου 2019 και απολογισμός στην Οδική Ασφάλεια