Επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ κου Ανδρέα Λυκουρέντζου στη Μελίκη

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος της Κοινότητας Μελίκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, των Βουλευτών, Αναστάσιου Μπαρτζώκα, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, του πρώην βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, του Αντιδημάρχου Νικόλαου Σαρακατσάνου, δημοτικών συμβούλων , Προέδρων Κοινοτήτων Μελίκης, Αγκαθιάς, Προδρόμου και Νεοκάστρου, του Προέδρου Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελίκης, Απόστολου Λουκανόπουλου και πολιτών για συζήτηση και ενημέρωση σε ζητήματα που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή των αποζημιώσεων του παγετού 2021 σε δενδρώδεις καλλιέργειες και σε άλλα θέματα που αφορούν το τρόπο εκτίμησης των ζημιών και την καταβολή των αποζημιώσεων κ.α..

Στη συνάντηση, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, και ενημέρωση από τον Δήμαρχο, τον Υφυπουργού Οικονομικών, τους Βουλευτές, Αντιπεριφερείαρχη και των παρευρισκομένων περί των αποζημιώσεων, με τον κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, να απαντά και ενημερώνει σχετικά εκφράζοντας τη στήριξη του ΕΛΓΑ στον αγρότη και την κατανόησή του στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, εστιάζοντας στην αποδοτικότερη δυνατή λειτουργία του Οργανισμού, μέσα από την αγαστή συνεργασία.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, αφού άκουσε τις απόψεις και τα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά την καταβολή των αποζημιώσεων του παγετού, από τους παρευρισκόμενους, δήλωσε ότι τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει με την καταβολή των αποζημιώσεων θα λυθούν και πλέον αλλάζει η εκτίμηση των ζημιών η οποία θα γίνεται άμεσα κατευθείαν από το χωράφι με παράλληλη ενημέρωση του παραγωγού.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο, για την επίσκεψη του και συμφώνησαν από κοινού την συνέχιση της συνεργασίας με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων της  αρμοδιότητάς του, προς όφελος των αγροτών μας.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Θεσσαλονίκη: Πορεία υγειονομικών στο κέντρο της πόλης
Επόμενο άρθροΠρωτοβουλία για το Παιδί: Παγκόσμια ημέρα πρόληψης αυτοκτονιών