Επίσκεψη της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα στην Άνδρο

Επίσκεψη της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα στην Άνδρο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής την Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Άνδρο. Στο κλιμάκιο μετείχαν ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Μύρων Φλουρής, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Άνδρου Γιώργος Παπαδάκης.

Η κυρία Συρεγγέλα κατά την άφιξή της στο λιμάνι του Γαυρίου επισκέφτηκε καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με πολίτες, ενώ αργότερα επισκέφτηκε το Μπατσί και συμμετείχε σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς, για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού.

Στη συνέχεια, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής συμμετείχε σε σύσκεψη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού, με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, την Έπαρχο Άνδρου Άννα Βρεττού και τοπικούς φορείς, με κεντρικά θέματα συζήτησης την εκπόνηση έργων υποδομής και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς επιχειρηματίες και πολίτες στην αγορά της Χώρας.

Αναφερόμενη στις επερχόμενες ευρωεκλογές, η κυρία Συρεγγέλα επισήμανε:

«Με τη συμμετοχή μας στις ευρωεκλογές συνδιαμορφώνουμε το μέλλον της Πατρίδας μας και συνολικά της Ευρώπης. Ακόμα κι αν ενίοτε δεν το αντιλαμβανόμαστε, η Ευρώπη είναι στη ζωή μας και όλα αυτά τα χρόνια έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητά μας.

Εδώ στην Άνδρο πολλά έργα που έχουν υλοποιηθεί ή είναι σε εξέλιξη, όπως η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας, οι βελτιώσεις στην ασφάλεια του οδικού δικτύου και οι δράσεις διαχείρισης στερεών αποβλήτων, στηρίζονται από ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να συνεχίσει η χώρα να διεκδικεί πόρους και η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική εκείνη δύναμη που έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται στις Βρυξέλλες και να φέρνει αποτελέσματα προς όφελος όλων των πολιτών. Επομένως, ισχυρή Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή φωνή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
ΆνδρΣυρεγγ 5.jpeg

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκαν τα Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από τη βροχόπτωση της 22/05/2023 σε καλλιέργειες των Δ/Κ Πλατέος, Λιανοβεργίου και Αράχου
Επόμενο άρθροΕφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας: Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές: 7η Δράση – Ιερό μητρός των θεών αυτόχθονος Λευκόπετρα Βερμίου