Επίσκεψη της Αντιπρυτάνεως Ευσταθίας Παπαγεωργίου στο Κτίριο της Φ.Α.Α.Θ

Ο Πρόεδρος της Φ.Α.Α.Θ. κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο Νομικός Σύμβουλος της Αδελφότητας κ. Απόστολος Παπαδόπουλος είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν στα γραφεία της Αδελφότητας την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Καθηγήτρια Ευσταθία Παπαγεωργίου με την οποία είχαν μία διεξοδική συζήτηση σχετικά με το πολυποίκιλο έργο της Αδελφότητος και τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο φορέων.

Ακολούθησε ξενάγηση της Αντιπρυτάνεως στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στο Μουσείο και στην Αίθουσα Τέχνης της Φ.Α.Α.Θ. όπου συνεχίζεται, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, η έκθεση «Στην ίδια πόλη. Χριστιανοί και Εβραίοι στη Θεσσαλονίκη. Δεύτερος κύκλος: Παιδεία, Αθλητισμός».

Η Αντιπρύτανης, ως διευθύντρια του προγράμματος “Επιστήμες της Αγωγής μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων” είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει στην Αδελφότητα δύο υποτροφίες σε νέους φοιτητές, στο εν λόγω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών. Οι υποτροφίες θα έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα. Την ευχαριστούμε από καρδιάς.

Προηγούμενο άρθροΜετάθεση της ημερομηνίας έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Αναδιάρθρωση των Καλλιεργειών του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Επόμενο άρθροΥψηλό το ενδιαφέρον των επενδυτών και για το υποέργο «Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενή Τομέα» με τις υποβολές να ξεπερνάνε κάθε προσδοκία