Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νοσοκομείο  Άγιος Παύλος

Σήμερα  η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Α΄Θεσσαλονίκης,  στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών επισκέψεων  σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα   και τους κοινωνικούς φορείς  της πόλης, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη  στο Νοσοκομείο  Άγιος Παύλος.

Το κλιμάκιο  αποτελούμενο από την υπεύθυνη Τομέα Υγείας & Πρόνοιας Ελένη Χριστιά , τον Γιώργο Αρβανίτη ,υπεύθυνο τομέα Αυτοδιοίκησης , τον Κώστα Ζαχαρία, γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Καλαμαριάς ,το  μέλος  του Πολιτικού Συμβουλίου  Αντώνη Σαουλίδη, και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργο Τρελόπουλος , ο οποίος είναι και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ  στις επερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, Οδυσσέα Κατσακά  και τον Πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων Ε. Μαυρίδη.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από την πλευρά του κου Κατσακά,  για  υφιστάμενα προβλήματα λειτουργικότητας και λειτουργίας, για  τις ελλείψεις σε ιατρικο-επιστημονικό  & νοσηλευτικό προσωπικό, την αναγκαιότητα και  την προοπτική επέκτασης του Νοσοκομείου  δυναμικότητας 200ων κλινών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ,  και γενικά  αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα   άμεσων και ελκυστικών  λύσεων σε ότι αφορά την στελέχωση, όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας , με εξειδικευμένο  Επιστημονικό  Προσωπικό.

Παράλληλα αναφέρθηκε από τον Τρελόπουλο  ότι ο Άγιος Παύλος  αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους συμπολίτες μας  αναφερόμενος στην αναγκαιότητα να λειτουργήσουν όλες οι απαιτούμενες κλινικές   και στον Άγιο Παύλο , για να μην  ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Τέλος έγινε επίσκεψη από το κλιμάκιο  του ΠΑΣΟΚ με την συνοδεία του Διοικητή κου Κατσακά, και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων κου Μαυρίδη, σε όλες τις κλινικές  του Άγιος Παύλος, και διανεμήθηκαν στο ιατρικό προσωπικό  έντυπα σχετικά με προτάσεις που αφορούν στην έλλειψη αναισθησιολόγων  και στην επίλυση του προβλήματος , καθώς επίσης  και με ενημέρωση των επερχόμενων   εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου  και του ψηφοδελτίου  του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Στην διάρκεια της επίσκεψης στις κλινικές τα μέλη του κλιμακίου είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με  γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η επίσκεψη στον Άγιο Παύλο δεν υπήρξε μόνο ενημερωτική , αλλά άκρως εποικοδομητική και ελπιδοφόρα για το μέλλον  ενός υγιούς   Ε.Σ.Υ.  για τη χώρα και τους πολίτες της.

Ευχαριστούμε  θερμά το Διοικητή Κατσακά ,  και τον Πρόεδρο του Σωματείου για την φιλοξενία  και την ανιδιοτελή ανταλλαγή απόψεων .

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ

Προηγούμενο άρθροΤροπολογία Γεωργαντά για την καταβολή προκαταβολών σε όσους επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις του Ιουνίου 2022
Επόμενο άρθροΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική διαδήλωση ποδηλατών διεκδικώντας Εθνική Στρατηγική για το Ποδήλατο