Επιμελητήριο Ημαθίας: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»

Το Επιμελητήριο Ημαθίας διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες», τη Δευτέρα 11/10/2021 και ώρα 16:00 μέσω της πλατφόρμας Webex.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα αναπτύξουν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας
  2. Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
  3. Η ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας εξυγίανσης επιχειρήσεων

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό, κατόπιν εγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link για την τηλεδιάσκεψη, στο Επιμελητήριο Ημαθίας (τηλ. 2331024734, e-mail: support@icci.gr) έως την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021.

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου: “Είναι καλύτερο για τον κ. Τσίπρα να αλλάξει άποψη και να ψηφίσει την αμυντική συμφωνία, παρά να προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ατζέντα”
Επόμενο άρθροΚΙΝ.ΑΛ. – Μ. Χριστοδουλάκης: “Το σχέδιο του προϋπολογισμού αποδεικνύει ότι η προβλεπόμενη ανάπτυξη πάλι δεν θα αφορά τους πολλούς”