Επίδειξη παγκρατίου αθλήματος στη Βεργίνα

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη στη Βεργίνα, κλιμακίου αποτελούμενου από μέλη της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και του τοπικού Σωματείου «Ημαθίων». Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας  των αθλητικών φορέων με την Πρωτοβουλία για το Παιδί και περιλάμβανε επίδειξη του αθλήματος, μαθήματα αυτοάμυνας και διάλεξη για την υγιεινή διατροφή αθλητών και όχι μόνον.

pagkrat2Μπροστά σε ένα κοινό στελεχών του Οργανισμού, γονέων και μικρών μαθητών του Σχολείου της Βεργίνας (που φιλοξένησε την εκδήλωση) έγινε επίδειξη αρχαρίων και προχωρημένων αθλητών του Παγκρατίου (μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά της Πρωτοβουλίας) με την ευθύνη και την καθοδήγηση των κυρίων Παναγιώτη Κανελλόπουλου, Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και Βασίλη Παπαδόπουλου, προπονητή του Ημαθίωνα. Στη συνέχεια ο κύριος Κωνσταντίνος Παύλου, καθηγητής διατροφολογίας, ανέπτυξε σχετικό θέμα, απευθυνόμενος  τόσο στους μικρούς αθλητές, όσο και στις υπεύθυνες παιδαγωγούς του Οργανισμού. Η εκδήλωση έκλεισε με τη συζήτηση της δυνατότητας να δημιουργηθεί τμήμα Παγκρατίου αθλήματος στη Βεργίνα, θέμα που η Ομοσπονδία δέχθηκε να εξετάσει.

pagkrat1Το βράδι δόθηκε συνέντευξη τύπου παρουσία των προαναφερομένων, του Προέδρου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου, της Γραμματέως του Ημαθίωνα κ. Αγάπης Δημητριάδου και του Ταμία κ. Βασίλη Κωνσταντινόπουλου. Κατ’ αυτήν έγινε αναδρομή στη συνεργασία των τριών Φορέων και επιβεβαιώθηκε η διάθεση για σύσφιξή της.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια : Πρωτάθλημα Παίδων Άθλος Αλεξάνδρειας -ΑΟΚ Βέροιας 46-55
Επόμενο άρθροΕκπαιδευτική εργαστηριακή επίσκεψη στο Μηχανουργείο «Μοσχόπουλος» πραγματοποίησαν μαθητές της Β1΄ τάξης Μηχανολογίας του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας