Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επιστροφή του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball στις προπονήσεις, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας,

λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων της Volleyleague ανδρών, στο πλαίσιο της απόφασης των περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή και την προβολή της προσπάθειας της ομάδας, στην παρθενική παρουσία της στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού βόλεϊ και ελπίζουμε να σας έχουμε στο πλευρό μας, στην τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης,του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών μας για να φτάσουμε στην διάκριση.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου για την επιστροφή στις προπονήσεις, με τς σχετικές φωτό

“Πάτησε… restart στις προπονήσεις ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball”

Έπειτα από 42 ημέρες αγωνιστικής απραξίας η ομάδα βόλεϊ του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας επέστρεψε στις προπονήσεις. Προτού μάλιστα οι αθλητές πιάσουν «ξανά δουλειά» άπαντες που πλαισιώνουν την ομάδα (αθλητές, τεχνικό επιτελείο, μέλη διοίκησης και λοιπό προσωπικό) υπεβλήθησαν σε τεστ Covid, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά.

Υπό τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα, με εξαίρεση τον διεθνή άσο της Αγίας Λουκίας, Τέβιν Φέρελ, που αναμένεται στο προσεχές διάστημα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας, αν και κάπως «μουδιασμένοι» από το μακρύ διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ξαναπάτησαν στο γήπεδο με χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και μεγάλη ανυπομονησία για την σταδιακή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Από το… restart του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Πιτούλιας, ο οποίος υπό τα βλέμματα του γενικού αρχηγού, Λεωνίδα Ξανθόπουλου και του Σωκράτη Τζιουμάκα, καλωσόρισε τους αθλητές στην «ρουτίνα» των προπονήσεων. Παράλληλα τους ευχήθηκε να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και κυρίως τους επέστησε την προσοχή στο θέμα της ασφάλειας της υγείας τους, ζητώντας τους διαρκή εγρήγορση στην καθημερινότητα και στις επαφές τους, ώστε να παραμείνουν άπαντες στην ομάδα αλλά και οι γύρω τους, ασφαλείς και υγιείς, κάτι που θα διατηρήσει τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας προσηλωμένο στο στόχο της φετινής διάκρισης.

Σύμφωνα μάλιστα με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Volleyleague, ΟΛΑ τα μέλη που απαρτίζουν το φετινό Φίλιππο Βέροιας Volleyball θα υποβάλλονται κάθε Δευτέρα σε τεστ Covid.

Προηγούμενο άρθροΔιαδικτυακή Συναυλία Αλληλεγγύης: «Η τέχνη είναι δίπλα σου»
Επόμενο άρθροΔιπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας την Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου