ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας: Έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες/ μαθητές

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Η προσέλευση των μαθητών στο χώρο του σχολείου θα γίνει στις 10:00π.μ. Μαθητές που μετακινούνται από τα χωριά, θα βρίσκονται στις στάσεις των λεωφορείων στις 09:30π.μ. ύστερα από συνεννόηση που έχει ήδη γίνει με το ΚΤΕΛ Ημαθίας. Οι μαθητές θα ενημερωθούν στις τάξεις τους για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης και την εφαρμογή τους στο σχολείο, βάσει των σχετικών οδηγιών του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ.

Κατά την είσοδο στον σχολικό χώρο, οι μαθητές θα παραλάβουν από μία μάσκα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Περιπτώσεις μαθητών που εξαιρούνται αποδεδειγμένα από τη χρήση της, καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία που έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας. Ο αγιασμός θα γίνει στο προαύλιο στις 11:00π.μ. με αντιπροσωπεία μαθητών από κάθε τμήμα. Στη συνέχεια, ο ιερέας θα περάσει από όλα τα τμήματα για τον αγιασμό τους.

Για τη συνεχή σας ενημέρωση σχετικά με τη νομοθεσία, τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ αλλά και σημαντικά ζητήματα του σχολείου μας, μπορείτε να επισκεπτόσαστε την ιστοσελίδα μας http://1epal-alexandr.ima.sch.gr/ . Σας υπενθυμίζουμε ότι βασικό μέσο της επικοινωνίας του σχολείου με τους γονείς & κηδεμόνες αποτελεί η ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση email που μας έχετε δηλώσει.

Καλή Σχολική Χρονιά!