Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν προχθες (20-10-2016) οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, τελέστηκε χθες (20-10-2016) το πρωί δοξολογία σε Ιερούς Ναούς, στις οποίες παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, συνδικαλιστικοί φορείς, καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Παράλληλα αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ενώ ακολούθησαν μικρές δεξιώσεις στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 17 έως και 20 Οκτωβρίου, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Αστυνομίας και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

imathia
Ημαθία
kilkis-2
Κιλκίς
kilkis-3
Κιλκίς
kilkis
Κιλκίς
pella
Πέλλα
pieria
Πιερία
serres-2
Σέρρες
serres-3
Σέρρες
serres
Σέρρες
chalkidiki-1
Χαλκιδική
chalkidiki-2
Χαλκιδική
chalkidiki-3
Χαλκιδική
Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 22 Οκτωβρίου 2016 – Σημαντικά γεγονότα
Επόμενο άρθροΦτιάξτε ένα σούπερ ρόφημα για πονόλαιμο και κρυολόγημα – Εύκολα και γρήγορα