Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας: Απεβίωσε πλήρης ημερών ο Δημήτριος Αμοιρίδης

ο Δημήτρης Αμοιρίδης ως μέλος του επιτελείου της Π.Ε. Ημαθίας

Απεβίωσε πλήρης ημερών ο Δημήτριος Αμοιρίδης, από τα παλαιότερα μέλη της Προσκοπικής οικογένειας της Βέροιας. Υπήρξε Αρχηγός του Προσκοπικού Κέντρου Καστανιάς (1/1/1981 – 31/3/1994), Έφορος στην Π. Ε. Ημαθίας και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας για πολλά χρόνια. Ήταν ευγενής, σοβαρός και στιβαρός καθοδηγητής.

Η μεγάλη του προσφορά και προσπάθεια αναγνωρίστηκε από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων που τον τίμησε με τα προβλεπόμενα μετάλλια.

Οι Πρόσκοποι της Βέροιας, αναγνωρίζουν στον «Μίμη» τη ακάματη πολυετή προσφορά του και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η  Ε.Π.Π. Βέροιας ευχαριστεί την κ. Παρθένα Αμοιρίδου για την παραχώρηση του Προσκοπικού αρχείου και τη δωρεά της στη μνήμη του και βεβαιώνει ότι το ποσό θα διατεθεί σε ενίσχυση των προσκοπικών δραστηριοτήτων της και την προώθηση των αξιών που εκπροσωπεί ο Προσκοπισμός.

Πένθιμη στάση
Ο κύκλος με το σημείο στο κέντρο, χρησιμοποιείται για να σημάνει το τέλος στα Προσκοπικά παιχνίδια. Το παιχνίδι είναι η κύρια μέθοδος εκπαίδευσης των Προσκόπων.
Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: Ευρωεκλογές 9 Ιούνη 2024 – Κεντρική προεκλογική Συγκέντρωση Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Λήμνο