Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας: Προσφορά Φαρμακευτικού υλικού

Σήμερα 13/02/2024 η Ένωση μας αξιοποιώντας την ευγενική δωρεά φαρμακευτικού υλικού του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας «Σ.Φ.Η.Π.» αλλά και με ιδίες δαπάνες προσέφερε στις τρεις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ( Ο.Π.Κ.Ε. , ΔΙ.ΑΣ. και Διμοιρία Υποστήριξης Ημαθίας) από ένα φαρμακείο με πλήρες φαρμακευτικό υλικό για κάθε έκτακτη ανάγκη παροχής πρώτων βοηθειών καθώς και ειδικούς επιχειρησιακούς αιμοστατικούς επιδέσμους «Tourniquet».

Σε μία ιδεατή Αστυνομία, σε μία ιδανικά οργανωμένη κρατική υπηρεσία, ο ιατρικοφαρμακευτικός εξοπλισμός των ένστολων επιχειρησιακών ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας θα έπρεπε να είναι δεδομένος. Τόσο δεδομένος όση και η υποχρέωση των ενστόλων να φορούν στολή κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην έκθεση των παραπάνω συνθηκών, έρχεται η ίδια η κοινωνία να καλύψει αυτά τα κενά. Γι΄αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σ.Φ.Η.Π. για τη θετική του ανταπόκριση με την προσφορά φαρμακευτικού υλικού προς την Ένωση και τα μέλη μας.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Να επανέλθει η αστυνομική φύλαξη των δικαστών που χειρίζονται υποθέσεις με επικινδυνότητα, ζήτησε η πρόεδρος της ΕνΔΕ Μαργαρίτα Στενιώτη
Επόμενο άρθροΑυγενάκης στη Βουλή: Χωρίς θεατρινισμούς και κορώνες θωρακίζουμε τον πρωτογενή τομέα