Ενημερωτικό Σημείωμα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Καρδίτσας

 

Στον νομό Καρδίτσας βρέθηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Βουλευτή του νομού Γιώργο Κωτσό και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Καρδίτσας Λάμπρο Τσιούκη.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ ήταν η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων όπου τα στελέχη συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Τιμόθεο για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και τη στήριξη που δίνει η εκκλησία στους πολίτες. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη και τους συνεχάρη για την δραστηριοποίησή τους σε όλη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια ο Παύλος Μαρινάκης βρέθηκε στο Δημαρχείο Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και μέλη της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα υποδομής που προχωρούν στον νομό και την ταχύτητα στην καταβολή των αποζημιώσεων από την καταστροφή που προκλήθηκε στην περιοχή εξ’ αιτίας του «Ιανού».

Κατόπιν, επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Νούσιο με τον οποίο συνομίλησαν για την πρόοδο των έργων που συντελούνται στην περιοχή και τα προγράμματα που προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, τονίζοντας τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης απέναντι στις συνέπειες του «Ιανού».

Μετά από μια σύντομη περιήγηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου ο Γραμματέας συναντήθηκε με καταστηματάρχες, υπαλλήλους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που εμπορεύονται τοπικά προϊόντα τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τον νομό Καρδίτσας.

Δύο επισκέψεις πραγματοποιήσαν ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος σε επιχειρήσεις της περιοχής. Η πρώτη επιχείρηση ήταν η «Κήποι Καρδίτσας Α.Ε.» μια εταιρεία η οποία έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας, καλλιεργώντας ντομάτες. 71 άτομα προσωπικό απασχολούνται στην επιχείρηση, η οποία παράγει πολλαπλάσιο όγκο προϊόντων χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία τροφοδοτώντας την ελληνική αγορά. Στο χώρο, τα στελέχη της ΝΔ ξενάγησαν ο Υπεύθυνος Παραγωγής Σπύρος Σολδάτος και ο Εμπορικός και Οικονομικός Διευθυντής Γιώργος Στασινόπουλος.

Η επόμενη επιχείρηση ήταν η LM Eco, η μόνη πανελλαδικά ολοκληρωμένη γραμμή επεξεργασίας ανακυκλώσιμων υλικών η οποία αντλεί υλικά από ΚΔΑΥ σε όλη την Ελλάδα και μετατρέπει τα ανακυκλώσιμα υλικά σε πλήρως ανακυκλωμένο προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μορφές όπως πινακίδες, μονωτικό υλικό κλπ και να ανακυκλωθεί μέχρι 7 φορές.

Ο Παύλος Μαρινάκης και τα στελέχη του κόμματος στη συνέχεια βρέθηκαν στην Λίμνη Πλαστήρα όπου περιηγήθηκαν και συνάντησαν στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με τα στελέχη του κόμματος απέδωσαν τιμή στο μνημείο για τον Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπαλταδώρο στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, ενώ κατόπιν βρέθηκαν στον Μυκηναϊκό θολωτό τάφο Γεωργικού.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης τόνισε σε δηλώσεις του: «Ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» προσωπικά σε όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ και των τοπικών μας οργανώσεων για την υποδοχή και την φιλοξενία, αλλά και στα στελέχη της ΟΝΝΕΔ που πριν από μία εβδομάδα με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου έκαναν μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία στον νομό.

Υπουργέ, Γενικέ, κύριε Περιφερειάρχη, κύριε βουλευτά, είναι πολύ μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας στον νομό Καρδίτσας και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για το ότι μπορούμε να γυρίζουμε όλη την Ελλάδα με πολύ ισχυρά πολιτικά «όπλα», τα οποία και αποτελούν ένα μετρήσιμο έργο.

Επί χρόνια οι πολίτες, εν μέρει δικαίως σε κάποιες περιπτώσεις, έλεγαν ότι «δεν υπάρχει κράτος». Έχουμε επιτέλους ένα κράτος που λειτουργεί, ένα κράτος που ψηφιοποιείται και αποτελεί πρότυπο. Σκεφτείτε ότι ο τρόπος που εμβολιάστηκαν οι Έλληνες πολίτες – με τα εμβόλια που η αντιπολίτευση έλεγε ότι «δεν υπάρχουν» – ήταν υπόδειγμα ακόμα και για προηγμένες Δημοκρατίες.

Έλεγαν για τους πολιτικούς ότι θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη, «θα πουν αυτά που είναι να πουν» και μετά θα γίνει το αντίστροφο ή και τίποτα, όπως έκανε ο κύριος Τσίπρας που ξανανέβηκε και «μοίρασε» 47 δισεκατομμύρια. Δεν γίνεται αυτό πλέον. Αν ακούσει, όμως, κανείς αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει κάνει αυτά που είπε ή και περισσότερα, πάντως όχι λιγότερα σε κάθε περίπτωση.

Είχαμε μάθει σε εγκαίνια με μουσαμάδες, τους οποίους μάλιστα ο Αλέξης ο Τσίπρας υπερασπίστηκε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, ενώ τώρα αυτό που έχουμε ως πρόβλημα είναι να βρούμε εργαζόμενους να τρέξουν ακόμα πιο γρήγορα τα έργα, πολλά εκ των οποίων έχουν παραδοθεί.

Με το Στέλιο Κονταδάκη γυρίζουμε μαζί όλη την χώρα, περνάμε από καινούργιους δρόμους, έχουμε πάει σε πολλά εργοτάξια και μπορεί να είναι μία από τις πρώτες κοινές μας περιοδείες με τον Γιώργο Καραγιάννη, ενώ σε κάποιες έχουμε βρεθεί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αλλά τους «βλέπουμε» συνέχεια μπροστά μας, μέσα από το έργο που κάνουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρωτογενή τομέα, είναι εντυπωσιακό το πόσο μετρήσιμο είναι πλέον το έργο και τα λεφτά που έχουν δοθεί στον πρωτογενή τομέα.

Ακόμη και πέρυσι θυμόμαστε να λένε για την δική μας Κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει κράτος στις φυσικές καταστροφές. Είδατε φέτος να μιλάει κανείς για τις πυρκαγιές; Όχι. Και δεν είναι ότι δεν υπήρξαν εστίες φωτιάς. Υπήρχαν και πάντοτε υπάρχουν αστοχίες, οι οποίες διορθώνονται αλλά για πρώτη φορά χάρη στην αυτοκριτική που έγινε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό είδαμε επιτέλους να λειτουργεί σχεδόν τέλεια – γιατί πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο – ο κρατικός μηχανισμός.

Τι ακούγαμε όλα τα χρόνια; «Να κάνουμε εκλογές όταν μας συμφέρει». Αυτό δεν έγινε. Στην ώρα τους οι εκλογές. Τι άλλο μας έλεγαν; Ότι «θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο γιατί μας συμφέρει». Ούτε αυτό έγινε. Ο ίδιος εκλογικός νόμος, να μας κρίνει ο κόσμος με αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει να μας κρίνει απ’ την αρχή της θητείας μας.

Κάποιοι έλεγαν ότι «η θάλασσα δεν έχει σύνορα» και τώρα έχουμε 95% μείωση των μεταναστευτικών ροών. Είχαμε πρωθυπουργό της χώρας που μας εξευτέλιζε διεθνώς σε όλες τις διεθνείς συναντήσεις και τώρα νομίζω ότι υπάρχει παντού γερό αποτύπωμα όχι μόνο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά της Ελλάδας.

Έλεγαν ότι η Αριστερά είναι «κοινωνικά ευαίσθητη», ότι είναι «προοδευτική» η Αριστερά που έκοψε το ΕΚΑΣ, έκοψε τις συντάξεις χηρείας, τις αναπηρικές συντάξεις και η «ανάλγητη» -υποτίθεται- Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που στην μεγαλύτερη πληθωριστική κρίση των τελευταίων δεκαετιών έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα συναρτήσει του ΑΕΠ της κάθε χώρας στην Ευρώπη στους πολίτες, στα νοικοκυριά, στις επιχειρήσεις.

Έχει μειώσει τους περισσότερους φόρους, έχει μειώσει την ανεργία και ταυτοχρόνως δεν έχουν εκτροχιαστεί τα δημόσια οικονομικά, αλλά έχει μειωθεί το χρέος της χώρας συναρτήσει του ΑΕΠ. Τι έλεγε όλα τα χρόνια η μειοψηφία των υγειονομικών που έβγαινε έξω από τα Νοσοκομεία και διαμαρτυρόταν για τη δημόσια υγεία; Ας μας απαντήσει κανείς αν έχουν γίνει περισσότεροι διορισμοί για υγειονομικό προσωπικό μεταπολιτευτικά και μάλιστα μέσα σε συνθήκες κρίσης. Όπως και περισσότεροι διορισμοί εκπαιδευτικών, για να μιλήσουμε και για την εκπαίδευση,  και αν θυμάστε ποτέ ξανά να έχουν ανοίξει τα σχολεία χωρίς κενά.

Μας ενώνει η Νέα Δημοκρατία και μας ενώνει και κάτι μεγαλύτερο από τη Νέα Δημοκρατία που είναι η Ελλάδα.

Το 2023 έχουμε εκλογικές διαδικασίες και η μητέρα των μαχών είναι οι βουλευτικές εκλογές, οι οποίες θα είναι πιθανότατα διπλές. Σε αυτές τις εκλογές δεν θα κριθεί η επόμενη τετραετία, αλλά θα κριθεί το μέλλον των επόμενων γενεών, θα κριθεί το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον των εγγονών σας, το μέλλον αυτών οι οποίοι τώρα ξεκινάνε να δουλεύουν και πρέπει να γκρεμίσουμε μαζί τους όλο και περισσότερους μύθους.

Και τι πρέπει να κάνουμε; Αυτό που κάνουμε σήμερα εδώ. Αυτό που κάναμε σε όλους τους Δήμους του νομού και αυτό που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα κάθε εβδομάδα, να το κάνουμε ο καθένας στο νομό του, στον Δήμο του, να βγαίνουμε να μιλάμε, να ενημερώνουμε, να κοιτάμε να λύνουμε προβλήματα και να λέμε στους πολίτες τι έχουμε κάνει σε σχέση με τους άλλους.

Χωρίς να κουνάμε το δάχτυλο, αλλά υπερήφανοι για το έργο μας, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Αν τα κάνουμε όλοι όλα αυτά, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα υπάρχει καμία συζήτηση για καμιά «προοδευτική» διακυβέρνηση, γιατί μόνο προοδευτική δεν θα είναι, αλλά θα έχουμε μία ακόμα πιο ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και θα είναι ακόμα πιο ισχυρός και αυτοδύναμος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του κυβερνητικού κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης είδε από κοντά τα έργα αποκατάστασης που γίνονται σε διάφορα σημεία σε οδικά τμήματα και γέφυρες των δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας.

Αρχικά πραγματοποίησε σύσκεψη στα γραφεία της αναδόχου εταιρείας με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης των έργων αποκατάστασης σε όλο το Νόμο Καρδίτσας παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Καρδίτσας, κ. Βασίλη Τσιάκου.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη γέφυρα Αμπελικού όπου είδε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασής της, καθώς και του οδικού δικτύου. Επόμενος σταθμός του Υφυπουργού Υποδομών ήταν ο περιφερειακός και η πεζογέφυρα στο Μουζάκι όπου τα έργα ολοκληρώνονται, ενώ είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μουζακίου ,κ. Θεοφάνη Στάθη και τοπικούς παράγοντες. Ακολούθως ο κ. Καραγιάννης μετέβη στη γέφυρα στο Πευκόφυτο στα όρια Μουζακίου – Αργιθέας, καθώς και σε οδικά τμήματα που εκτελούνται αποκαταστάσεις από τον Ιανό στην Αργιθέα, έναν μικρό ορεινό δήμο στον οποίο η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερη σημασία, όπως μετέφερε ο Υφυπουργός Υποδομών στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο της περιοχής, κ. Ανδρέα Στεργίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Καραγιάννης ανέφερε: «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκεται με πράξεις δίπλα στους πολίτες και μέσα από τις περιοδείες σε όλη τη χώρα διαπιστώνουμε από κοντά πώς εφαρμόζονται οι επιμέρους πολιτικές μας. Κυρίως, διατηρούμε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες, ακούμε τα αιτήματά τους και τις προτάσεις τους, στη βάση της εμπιστοσύνης.

Ειδικά στην Καρδίτσα η παρουσία μας είναι συνεχής, όπως άλλωστε είχαμε δεσμευτεί όταν πριν δύο χρόνια η περιοχή επλήγη από τα πρωτοφανή φαινόμενα του Ιανού.Η πολιτεία παρείχε έκτακτη εφάπαξ αποζημίωση για την καταστροφή κατοικιών και επιχειρήσεων. Προχωρήσαμε σε:
-3.287 αποζημιώσεις για επιχειρήσεις, συνολικού ύψους πάνω από 26 εκατ. ευρώ.
-Σχεδόν 7.000 αποζημιώσεις για κατοικίες, συνολικού ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ.
-Περίπου 170 επιδοτήσεις προσωρινής στέγασης.

Δεν μείναμε, όμως, εδώ. Εκτελούμε έργα αποκατάστασης που ξεπερνούν τα 143 εκ. ευρώ και εκτείνονται στους δήμους Καρδίτσας, Αργιθέας και Μουζακίου σε γέφυρες και οδικό δίκτυο μήκους 150χλμ. ενώ, κατασκευάζουμε και το νέο Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι. Σήμερα έχουμε ήδη ολοκληρώσει σημαντικό μέρος τον οδικών τμημάτων και στους τρεις δήμους. Ενδεικτικά στο Μουζάκι τελειώνει το έργο στον περιφερειακό και την πεζογέφυρα.

Συνολικά στην Καρδίτσα οι εργασίες αποκατάστασης σε λιγότερο από δύο χρόνια έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό άνω του 50%. Ήταν αίτημα του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρχει στενή επίβλεψη και ταχύτατοι ρυθμοί στα έργα, τα οποία εξελίσσονται με πρωτόγνωρο ρυθμό για τα ελληνικά δεδομένα.

Η βαρύτητα που δίνουμε στις υποδομές δεν είναι, όμως, μόνο γιατί υπήρξαν οι καταστροφικές συνέπειες του Ιανού. Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πιστεύουμε ότι χωρίς σύγχρονες υποδομές δεν μπορεί να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη. Γι’ αυτό στην Καρδίτσα και ευρύτερα τη Θεσσαλία έχουμε προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα έργων που είχε ανάγκη η περιοχή και ανέρχεται σε περίπου 400 εκ. ευρώ.

Έχουμε τον διαγωνισμό ΣΔΙΤ για το φράγμα του Ενιπέα στα Φάρσαλα που έχει ήδη προκηρυχθεί και τα αντιπλημμυρικά έργα για την θωράκιση των περιοχών του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδας Ε65. Εντός του πρώτου διμήνου 2023 θα ολοκληρωθούν οι μελέτες για το 1ο δημοτικό σχολείο Παλαμά και το δημοτικό σχολείο Κοσκινά.

Δρομολογήσαμε, επίσης, σημαντικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των δικαστηρίων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησε και ο διαγωνισμός για την κατασκευή της νέας αστυνομικής διεύθυνσης Καρδίτσας, που προχωράει μέσω ΣΔΙΤ όπως και η νέα πτέρυγα του Δικαστικού Μεγάρου που θα προκηρυχθεί εντός του Οκτωβρίου. Τα έργα μας στην Καρδίτσα, τη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα έχουν πάρει σάρκα και οστά. Υλοποιούμε το πρόγραμμα των 13 δισ. ευρώ που είχαμε δεσμευτεί, υπηρετώντας τον στόχο της εθνικής ανάπτυξης και θεμελιώνοντας μία νέα σχέση εμπιστοσύνης Πολιτείας και πολιτών».

Ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρης Παπαγιαννίδης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Σοφάδων, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο. Βρέθηκε μετά στα εκκοκιστήρια «Αγγελούσης Νικόλαος» Α.Ε. και κατόπιν στην επιχείρηση παραγωγής τροφίμων και επεξεργασίας-τυποποίησης τομάτας και χυμών φρούτων «Damavand» Α.Ε.

Εν συνεχεία επισκέφτηκε το οινοποιείο «Φίλια Γη», τα Κλειστά Δίκτυα Άρδευσης της Λίμνης Σμοκόβου και το έργο μεταφοράς νερού από Καλέτζη σε Λείψιμο και Σοφαδίτη. Κατόπιν βρέθηκε στα αντιπλημμυρικά αντλιοστάσια του ποταμού Καλέτζη στον Δήμο Παλαμά, ενώ επισκέφτηκε και τον σταθμό γεωργικής έρευνας.

Ακολούθησε συνάντηση με πολίτες, μέλη και στελέχη της ΔΗΜΤΟ Παλαμά.
Ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρης Παπαγιαννίδης δήλωσε: «Η Κυβέρνηση με την προσωπική καθοδήγηση του Πρωθυπουργού, ανασυγκροτεί με όραμα και σχέδιο τον πρωτογενή τομέα, δημιουργεί τις συνθήκες για τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων και στήριξης της ελληνικής παραγωγής. Στην Καρδίτσα το έργο αυτό είναι απτό δυο έργα ΣΔΙΤ: α) τα υπόγεια αρδευτικά δίκτυα Ταυρωπού και β) τα υπόγεια αρδευτικά δίκτυα στα Υπέρεια και Ορφανά με προϋπολογισμό άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ. Συνεχίζουμε δε με όπλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης όλες τις παρεμβάσεις».

Η επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ ολοκληρώθηκε με την Διευρυμένη Συνεδρίασης της ΔΕΕΠ Καρδίτσας, όπου το παρών έδωσαν μέλη και στελέχη από τον νομό και όλη τη Θεσσαλία.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμη, ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Χρήστος Τσιγάρας, η Γραμματέας ΔΕΕΠ Σωτηρία Φερφυρή, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων Μαρία Καραμπινά, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος Γεώργιος Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας Βασίλειος Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Λίμνη Πλαστήρα Δημήτρης Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αργιθέας Ιωάννης Κωνσταντέλλος, ο Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας Μιχάλης Μπαγιώτης, ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Καρδίτσας Αριστοτέλης Σπάνιας, η Αντιδήμαρχος Εμπορίου και Δημοτικής Αστυνομίας Όλγα Μακρή, ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Καραγιάννης, ο  Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Σταύρος Παπαγεωργίου και ο Συντονιστής της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ Θωμάς Τσιούκης.

Προηγούμενο άρθροΕργαστήριο του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον διάσημο σχεδιαστή και καλλιτέχνη William Simpson
Επόμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο εργασιών βελτίωσης οδών