Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα των καρασίδων του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας και των Ικάρων Έδεσσας

  Αδύνατο να περιγράψουμε μέσα σε λίγες σειρές τα πλούσια συναισθήματα που έζησε το πολυπληθές κοινό. Παιχνίδι που καθήλωσε όλους τους φιλάθλους επί δυόμισι ώρες!!! Κορυφαία στιγμή του αγώνα όταν με την λήξη του, καταχειροκροτήθηκαν απ όλους τους φιλάθλους, όλες οι αθλήτριες και των δύο ομάδων!

Φέτος η ομάδα των παγκορασίδων μας είναι μία νεοσύστατη ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από κορίτσια που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνες πρωταθλήματος. Όπως όλα τα ομαδικά αθλήματα έτσι και το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που χρειάζεται τη πλήρη συνεργασία των έξι ατόμων που βρίσκονται στο παρκέ. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται πολύ χρόνος και πολλά παιχνίδια ώστε να “δέσει” η ομάδα.

Όταν αυτή η ομάδα φτάνει μία ανάσα από την νίκη, χάνοντας τον αγώνα στο ται μπρεικ από τον περσινό πρωταθλητή του δευτέρου ομίλου της Ε.Σ.Π.Ε.Μ., τον Ίκαρο Έδεσσας, τότε φαίνεται ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ ψυχή και λαμπρό μέλλον. Έτσι ο Γ.Α.Σ. κατάφερε να πάρει εναν υπερπολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος.

  Σήμερα αποκαλύφθηκε η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται από τις αθλήτριές μας και το “προπονητικό team”!

  Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα που “χτίζεται”… Keep walking 💪

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και στους προπονητές τους. 👏👏👏

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :

Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Μαλαμογλου Άρτεμις, Τρύπου Έλσα, Τσέρι Τζεσι,Μάγου Μαρία, Παπανικολάου Μαρία, Σαλιαρα Νικολέτα, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Γιοβανοπουλου Ελενη.

Προπ.:Σταυρόπουλος Γιάννης

Επόμενη αγωνιστική :

Κυριακή 8/12/2019

Ωρα 12.00

Αίας Κιλκίς – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δ.Α.Κ. Κιλκίς