Εν Σώματι Υγιεί: Έναρξη προπονήσεων Τμημάτων Boccia και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Από τη Διοίκηση του σωματείου ανακοινώνεται η έναρξη των προπονήσεων των Τμημάτων των Παραολυμπιακών Αθλημάτων Boccia και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο στην Αίθουσα Δ4 ως εξής:

Boccia–> Δευτερα και Τετάρτη 17.15 – 18.30
Table Tennis –> Δευτέρα 21.30- 22.30 // Τετάρτη 17.15-18.30 // Πέμπτη 21.30 – 22.30

Το “Εν Σώματι Υγιεί” απασχολεί προπονητές αποκλειστικά πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στα Άτομα με Αναπηρία

Aν είστε Άτομο με Αναπηρία: Γνωρίστε τα Παραολυμπιακά Αθλήματα και βρείτε μια ευχάριστη διέξοδο προς τον αγωνιστικό ή ερασιτεχνικό παραολυμπιακό αθλητισμό. Κονωνικοποίηση, ταξίδια και δράσεις μαζί με άλλους νέους και νέες με αναπηρίες.

Αν είστε γονέας παιδιού με Αναπηρία: Κάντε ένα πολύτιμο δώρο στα παιδιά σας, προωθώντας το στον παραολυμπιακό αθλητισμό με πολλές πιθανότητες διάκρισης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κλείστε ένα ραντεβού τώρα και ενημερωθείτε για τα οφέλη του αθλητισμού στην σωματική και ψυχική υγεία, ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία Ατόμων με Αναπηρία ή είστε άτομο με κάποια Χρόνια Πάθηση.
Πληροφορίες: 6976591081 – r4rehab@yahoo.com

Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M.Res.
Πτυχιούχος Ειδικής Φ.Α.-Θεραπευτικής Γυμναστικής
Mεταπτυχιακό στην Γνωστική Νεθροψυχολογία & Αποκατάσταση
Προπονητής ΑμεΑ ΓΓΑ Α’ κατ.
Προπονητής Επιτρ. Αντισφ. ΓΓΑ Β’ Κατ.
Ιδρυτής Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού “Εν Σώματι Υγιεί”

Boccia

Παραολυμπιακό Άθλημα που απευθύνεται σε άτομα με Εγκεφαλική Παράλυση (τετραπληγία) και Νευρομυϊκές Παθήσεις και χρησιμοποιούν αμαξίδιο στην καθημερινότητά τους. Το “Εν Σώματι Υγιεί” είναι το μοναδικό σωματείο στη Βέροια που καλλιεργεί το συγκεκριμένο άθλημα. Επι του παρόντως 6 αθλητές και αθλήτριες ασκούνται στο Boccia και παράλληλα με τη Βέροια, λειτουργεί παράρτημα και στα Γιαννιτσά. Αθλητές μας συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2017-18-19

Υπεύθυνοι Προπονητές: Καραϊωσήφ Αλέξανδρος – Επικεφαλής Προπονητής
Σιδηροπούλου Άννα
Αλεξάνδρου Κλαίρη (Τμήμα Γιαννιτσών)
Πληροφορίες: 6976591081 – r4rehab@yahoo.com

Επιτραπέζια Αντισφαίριση – Para Table Tennis

To Tμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απευθύνεται σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, νοητική υστέρηση, αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας, αλλά και σε ενήλικες που απλά θέλουν να εξασκηθούν σε αυτό το τόσο αγαπητό άθλημα. Αποτελεί το βασικό άθλημα του σωματείου μας με συμμετοχή σε 4 Πανελλήνια Πρωταθλήματα (2016-17-18-19) και οι αθλητές μας έχουν κατακτήσει συνολικά 20 Πανελλήνιες Νίκες. Επιπλέον από φέτος υπάρχει η δυνατότητα ατομικών προπονήσεων στην αίθουσα προπονήσεων των γραφείων του “Εν Σώματι Υγιεί”.

Υπεύθυνος Προπονητής: Καραϊωσήφ Αλέξανδρος – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ
Προπονητής Επιτραπέζιας Αντσφαίρισης ΓΓΑ Β’ Κατηγορίας
Πληροφορίες: 6976591081 – r4rehab@yahoo.com