“Εν Σώματι Υγιεί”: 5 Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2021

Με τον μέγιστο δυνατό αριθμό μεταλλίων επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη η αποστολή του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, αποτελούμενη από τρεις αθλητές και τον συνοδό-προπονητή τους.

 Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φωλέα Κλειω”, στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Αλεξανδρούπολης τηρώντας όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και με την παρουσία πλήθος κόσμου, δημοσιογράφων και των τοπικών αρχών

1 Ασημένιο και 2 Χάλκινα στα Ατομικά – 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο στα Διπλά Ανδρών SL3-SU5

Ο Πετρόπουλος και ο Λούκας κατέκτησαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην ενοποιημένη κατηγορία SL4-SU5, ενώ ο Καραγιάννης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία SL3.

Στα Διπλά Ανδρών το ζευγάρι Πετρόπουλος/Καραγιάννης κατέκτησε την δεύτερη θέση ενώ ο Λούκας με συμπαίκτη τον Ντεφίδη του Κότινου Αλεξανδρούπολης κατατάχθηκαν τρίτοι, ενώ διεξήχθησαν εκτός συναγωνισμού Μικτά ζευγάρια αθλητών ορθίων και σε αμαξίδιο, όπου ο Πετρόπουλος με συμπαίκτη τον Φύτρο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Ευχαριστούμε την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και το γηπεδούχο σωματείο “Κότινος” Αλεξανδρούπολης για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση.

Προηγούμενο άρθροΦίλιππος Μελίκης: Πρόσκληση στην επιστημονική ημερίδα για παιδιά – αθλητές
Επόμενο άρθροΟδηγίες της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για τις κατασχέσεις λογαριασμών