Embrace Hotel Innovation: Gain the Challenge

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), καινοτόμος στον τομέα των προϊόντων τεχνολογίας, υποστήριξε την 5η διοργάνωση του Hotel Tech and Management ως Grand Sponsor του συνεδρίου που διεξήχθη διαδικτυακά στης 13 Απριλίου από την Smart Press.

 

Ο φετινός τίτλος του Hotel Tech, “Embrace Hotel Innovation: Gain the Challenge” αποτύπωσε την ανάγκη για την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, από το Hospitality Industry, που θα επιτρέψουν στα ξενοδοχεία να αδράξουν την ευκαιρία και να εισέλθουν σε μια νέα εποχή, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας φιλοξενίας των πελατών τους, αλλά και τη μεγιστοποίηση των κερδών τους.

Στην ημερήσια διάταξη και στην ενότητα «Accelerating Hospitality Transformation», ο κύριος Δημήτρης Σιλβέστρος, B2B Sales Supervisor της LG, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις χρήσεις που διαθέτει το Pro:Centric Direct, η ξενοδοχειακή Infontainment πλατφόρμα της LG για Αναβαθμισμένη Εμπειρία Φιλοξενίας στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις. Ο κύριος Σιλβέστρος τόνισε την υπεροχή του Pro:Centric Direct, καθώς προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών στον πελάτη, από το προβαλλόμενο περιεχόμενο μέχρι τις υπηρεσίες που μπορεί να ζητήσει με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και μέγιστη ευκολία στη διαχείριση και αλλαγή του περιεχομένου από τους διαχειριστές.

Στη συνέχεια της ημερίδας και στην 3η ενότητα με θέμα « Sustainability, Environment, Future,»  ο κύριος Χρήστος Γκέκας, Mechanical Engineer NTUA, MSc της LG παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης και ψύξης HVAC, για ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες προσφέρουν τέλεια απόδοση σε κάθε χώρο, με φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία και ευκολία στην εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρησή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κύριο Γκέκα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, καθώς οι επαγγελματικές μονάδες διαθέτουν φίλτρα που επιτρέπουν τον έλεγχο της ποιότητας του αέρα, προσφέροντας ασφάλεια και υγιεινή ατμόσφαιρα.

Τις ομιλίες του κυρίου Σιλβέστρου και του κυρίου Γκέκα, καθώς και όλο το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ

Σχετικά με την LG Electronics Inc

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 75.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 63 δισ. USD το 2021. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές,  λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, service robots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Ελλας ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage και monitors, καθώς και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas 

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Για την Communication Effect

Ναταλία Σωτηροπούλου

e- mail: n.sotiropoulou@communicationeffect.com

τηλ: 210 68 98 300

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com  

τηλ: 210 48 00 500

Προηγούμενο άρθροΔ.Ε.Υ.Α  Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι δεν θα έχουν νερό λόγω εκτέλεσης εργασιών
Επόμενο άρθροΜικρασιατική καταστροφή (Μέρος Γ’)- Η ζωή στη νέα πατρίδα- «Βάστα αυτά και μη μας κάνετε κλίβανο, ούτε να μας κόψετε τα μαλλιά»